Hol találhatok valakit aki elkészít nekem egy digitális rajzot?
Figyelt kérdés
Születésnapi ajándékként szeretnék egy egyedi füzetet a barátnőmnek. Az Etsy-n láttam egy olyat ami tetszett, de a választható opciók közt nem volt olyan karakter a borítón ami illene a barátnőmre. Linket nem tudok betenni hozzá mert már nem elérhető a termék, de a képet lementettem: [link] Szóval valami ilyesmi képet szeretnék, apróbb változtatásokkal (név, a lány haja, ruhája, minta a repülőn). Hol érdemes keresnem valakit aki megrajzolná nekem (fizetnék érte nyilván)?2021. aug. 18. 22:12
1/4 anonim válasza:
Hát ebben nem tudok segíteni neked, de erről a képről nekem azonnal a new yorki ikertornyok elleni támadás ugrott be. Kb ezt a látványt láthatták a toronyházban levők életük utolsó percében. Biztos, hogy jó ez a kép?
2/4 anonim válasza:
Facebookon találsz grafikus munkákkal foglalkozó csoportokat. Ott érdemes próbálkoznod. Nyilván nem ingyen dolgoznak, bár egy ilyen rajz szerintem nem is fog horror árba kerülni. (Logó tervezés szerintem drágább.)
#1 Ez egy sima reptér... ott vannak a székek is. Egy irodaház nem így néz ki belülről. A repülő pedig ebből szögből nem tudná eltalálni az épületet. :) Bár ha ennyire realisztikusak akarunk lenni, akkor nem is szokott ilyen alacsonyan ennyire élesen fordulni. Viszont ez egy rajz, és ebből a szögből jobban látszik, hogy az egy repülő! :D Ne vegyük túl komolyan szerintem és hagyjuk meg a művészi szabadságot.
3/4 anonim válasza:
Szia! Aktuális még? :) Én grafikus vagyok, ha gondolod írj rám :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!