Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mikor lehet adatot vásárolni...

Mikor lehet adatot vásárolni feltöltőkártyás telefonra?

Figyelt kérdés
SMS ben nem működik, de neten belépve sem, ügyfélszolgálat elérhetetlen
2021. aug. 18. 20:37
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Ugye Vodafone a mobilszolgáltatód?

Ha igen, akkor sajnos valószínűleg nem fog menni az adatvásárlás, mert a szar webes felületük (Amit a My vodafoneon keresztül az arcunkba nyomnak) elérhetetlen.

2021. aug. 18. 20:48
 2/6 anonim ***** válasza:
#1 azt nyilván nem árulja el, mivel akkor lehetne válaszolni a kérdésre legalább annyit higy fogalmam sincs, mert nem annál a szolgáltatónál vagyok, de inkább lapít mint xar a fűben és hagyja hogy barkóbázzunk, majd 2 nappal később idehány egy olyat hogy "megoldottam, köszönöm a válaszokat".
2021. aug. 18. 20:54
 3/6 anonim ***** válasza:

Mindenesetre a kérdés leírása megegyezik az én problémámmal:

- Nem tudom aktiválni az 500 gigás csomagot,

- SMS nem működik,

- Az ügyfélszolgálat nem veszi fel,

- A webes felület pedig 501-es hibakódra hivatkozik.

2021. aug. 18. 20:56
 4/6 A kérdező kommentje:
Bocs tényleg lemaradt, vodafone
2021. aug. 18. 21:47
 5/6 anonim ***** válasza:
Azzal most csak a baj van. Én tegnap aktiváltam egy feltöltős Vodás kártyát, ígértek 5 GB ajándék netet, de fel se csatlakozik a telefon a 4G hálózatra. 3G-n van adatkapcsolat, de egy oldalt se nyit meg. Azt hiszem rossz szolgáltatóhoz mentem... Telefonálni legalább lehet, az működik.
2021. aug. 18. 22:07
 6/6 A kérdező kommentje:
SMS-ben a 10 GB netet tudtam aktiválni, az 500 GB sanszos hogy megszüntetik azért nem is engedi a rendszer
2021. aug. 18. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!