Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Win7-et miért magasztalják...

Win7-et miért magasztalják ennyire win10 helyett?

Figyelt kérdés
Szinte mindenhol látok 1-2 makacs embert fórumokon, komment szekcióban stb...akik csőlátással rendelkeznek és csak a win7 létezik számukra. Miért van, hogy ennyire szeretik? Win10 miért nem jó? Meg lehet oldani, hogy ugyanúgy nézzen ki.

2021. aug. 18. 00:03
1 2
 11/18 MolotovPunk ***** válasza:
Mert a Win7 stabilabb megbízhatóbb rendszer.Fentebb már indokolták miért.Nekem a zeneszerkesztő programot,sőt régebbi játékokat is lazán elviszi a Win7,míg ezzel szemben a W10 gyakran lefagyott és szenvedett velük.Amúgy fentebb írták,de a szavatosság is igaz.Másik gépemen 4 éve nem lett újrahúzva az eredeti Win7,nos mai napig tökéletesen működik.Ez sajnos a 10-ről nem mondható el,ott kb évente kellett újrahúzni annyira szutyok volt.Igaz most nem tudom hogy van,mert nem azt használok,de én most sem vagyok teljesen kibékülve a Win10-el,főleg mikor bugos/hibás kikapcsolhatatlan frissítések lassítják le a gépet.Pár hónapja pont ismerősömnél vacakolt a W10.Arról már nem is beszélve,hogy lassan már jön a Win11,ami nem tudjuk milyen lesz.Ennyire volt igaz az,hogy a W10 örök rendszer lesz.Őszintén azoknak kell a 10-es szerintem,akik a legújabb játékokkal játszanak,viszont ahhoz erőműgép is kell,ami nem túl olcsó dolog.
2021. aug. 19. 22:09
 12/18 A kérdező kommentje:
Erőmű? Miért kéne hozzá? 10-esnek ugyanannyi a gépigénye mint a 7-nek.
2021. aug. 19. 22:43
 13/18 anonim ***** válasza:
57%

Nekem Core i3-ason, HDD-vel (!!!!), 3 GB RAM-mal hasított. Mondjuk a 10 i7, 8 GB RAM és SSD mellett hasít ugyanúgy. 11 alatt meg már el is fogy a 8 GB, de ez más kérdés.

Szóval a 7 és a 10 gyakorilati gépigénye között van különbség.

2021. aug. 19. 22:48
 14/18 A kérdező kommentje:
13-as, elárulod mit futtatsz indításkor, hogy 8gb ramot megeszik? Csak, mert nekem a 10-es 1gm ramot eszik pedig discord, steam meg torrent is indul bekapcsolásnál.
2021. aug. 19. 22:52
 15/18 anonim ***** válasza:
60-70% között eszik meg. De a 10-es mondjuk 50-60%-ot evett.
2021. aug. 19. 22:54
 16/18 MolotovPunk ***** válasza:
Nem egészen.A Win10 több energiát eszik,mint az elődei.Eleve 4GB Ram-os gépbe nem való Win10.Nekem mindkettő gépem I3-as gép.Egyik gépen Win7 van másikon Win8.1 és mindegyik gyorsabb a 10-nél.Nem véletlenül váltottam vissza.
2021. aug. 19. 23:03
 17/18 anonim ***** válasza:

Honnan veszed, hogy én magasztalom?

Csak használom egyszerűen.

Most akkor elmaradott vagyok?

Senkinek se mondtam mit használok..

2021. aug. 22. 17:48
 18/18 anonim ***** válasza:
Furcsa ez hogy annyit olvastammeg hallottam már a win10update problémákról de vhogy sose ütköztem egybe se pedig pár napon belül mindig frissítek ahogy kijön az új óriásfrissétés meg új verzió
2021. aug. 25. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!