Miért nem tudok készíteni egy működő Windows pendrive-ot?
DK-s csávó, Bala'zs-nak:
Gondoltam reagálok neked, ha már ilyen szépen belém álltál.(ismét)
A win is ugyanekkora szopás? Egyáltalán nem.
És hogy úgy születtem, hogy az első szavam a windows volt? Nyilván nem.
Viszont az első ismerkedésem a Microsoft-tal még a Commodore-64 volt.
Majd jöttek a DOS verziók, végül a win. Én még kínlódtam az MSCDEX konfigurálásával DOS-on, hogy képes legyen CD-t kezelni. Tehát én sem tegnap kezdtem a "szakmát", csak épp teljesen más vonalon mint te. Én jó néhány olyan mutatványt megcsinálok egy géppel, amire te kapásból mondanád hogy hülyeség, nem lehet.
De az amit itt a linux-al kapcsolatban olvastam, az katasztrofális. Eszemben sincs ezt a teljesen dezintegrált, akár még önmagával is inkompatibilis rendszert megismerni!
Dk-s, Bala'zs-nak:
Egyszerűen nem LEHET megismerni, mert ha meg akarnám ismerni a linuxot, mindig abba a kérdésbe ütközöm, hogy "melyik"?
Windows-on jobklikk, "kompatibilitási problémák megoldása".
Majd ha idáig eljutott a linux, folytathatjuk az eszmecserét.
"Egyszerűen nem LEHET megismerni, mert ha meg akarnám ismerni a linuxot, mindig abba a kérdésbe ütközöm, hogy "melyik"?"
Nekiállsz mondjuk az Ubuntunak, és ha nem tetszik, lépsz tovább. Egyébként a disztrók kb. 90%-ban ugyanazok.
Ubuntu, Kubuntu, Lubuntu, Xubuntu ugyanaz, Debian majdnemugyanaz.
Arch, Manjaro, Arco szinte ugyanaz.
...
"A win is ugyanekkora szopás? Egyáltalán nem."
Ó dehogynem. Én rendszergazdaként Windows-szal dolgozom nap mint nap, és nem egy géppel, hanem négyszázzal. Órákig tudnék neked mesélni, hogy mi szopás tud lenni olyan dolgok, amik Linux esetén elő sem jönnének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!