Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem látom a coinbase-en...

Miért nem látom a coinbase-en a portfolional az euro és stb walletet? Csak gépről, telóról mindent látok.

Figyelt kérdés

Ez jön be a coinbase-en:

[link]

Érdekes, ha telóról megyek fel akkor látom az euro walletet és tudam is lóvét kiküldeni. (Ami még nem érkezett meg, de van, hogy bele telik 1-2 napba)

Gépről viszont így jön be. Miért?

Ott alul ír egy olyat, hogy "Looks like there isn’t any HUF in your account yet. Deposit funds or add a payment method to get started.". De van huf az accountomon és payment is van hozzáadva. (A regisztrációkor kértek).

Ha pedig a deposit funds-ra megyek semmit nem csinál.

Ha bármi máshova kattintok a portfolionál, semmit nem csinál.

Mind mondtam érdekes, hogy ha telefonról megyek fel, akkor simán bejön az euro wallet és simán tudtam kiküldeni pénzt. Ott megtaláltam az euro walletet és a withdraw-ot is.

Gépről miért nem?

2021. aug. 16. 18:36
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!