Miért van DNS probléma Xboxnál?
Első körben szeretném leszögezni, hogy a gépnek nincs hibája, láttam, hogy működik másnál kábellel modemhez csatlakoztatva.
Na nálunk nem működik. Van internet, jó helyre dugtam, nem segít az újraindítás, mindig DNS resolve problémát jelez. Beírtam manuálisan a DNSt, úgy sem ment(egyébként helyesen adta meg automatikusan is). Nem tudom miért nem képes csatlakozni a netre, mikor egyértelműen van net, és hálózati kábellel csatlakozok a modemhez(nincs ruouterünk).
Valami tűzfalas beállításra tippelek, de őszintén nem értek hozzá, csak az elmúlt 3 óra netes infóit és javítási útmutatóit próbálgattam végig.
Ötletek?(újraindítás, újra bedugás, másik prtba bedugás a modemen, manuális dns beírás nem használ)
Tudom, hogy helyesen van csatlakoztatva, érzékeli a gép a csatlakozást, jelzett is. A modemnél is világít a port felett a jelzőfény, mikor bedugtam. Ugyanez a kábel PCre dugva működik nettel, nincs baja)
Mit csináljak?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!