Hol a probléma?
Figyelt kérdés
ps4 dualshock controller,nem reagál.be se kapcsol.ha pedig rádugom az usb re akkor csak a led világít de nem érzékel gombokat mi lehet a baj?2021. aug. 14. 20:08
1/2 anonim válasza:
Próbáld meg resetelni. Az alján van egy kis lyuk, amit betudsz nyomni fogpiszkálóval vagy valami hegyes tárggyal. Ha jól rémlik hosszan kell nyomni. Utána próbáld meg kábellel rákötni.
2/2 A kérdező kommentje:
szóval az van hogy nem működött a futás a játékokban .szétszereltem kitisztítottam a kis tokot a joynál,összeraktam és az van amit írtam.kipróbáltam gépen és működik a touchpad a többit nem tudtam kipróbálni mert nincs game a pc-n.
2021. aug. 15. 10:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!