Mi történt az előbb a gépemen?
Tegnap (mivel játszani akartam újra egy olyan játékkal, amihez kell a Flash Player, ami ugye most szilveszter óta nem elérhető) letöltöttem egy flash-szerűséget (vagy hogy fogalmazzam) a Ruffle-től (ami elméletileg "pótolhatja az Adobe Flash Player-t"). Utána az sem működött azoknál a játékoknál. Ezután inkább "feladtam".
(kb egy nappal később) Most az előbb épp egy olyan online játékkal játszottam, amihez nem kellett a Flash Player. A játék egyre inkább akadozott, majd kisvártatva egyszer csak üres lett. Majd pedig az egész oldal fekete lett (a Firefox-on volt, de közben a Google is meg volt nyitva...), azt követően pedig a képernyő felső részén lévő funkciók is eltűntek. A fekete oldalon ha kattintottam és közben elhúztam a nyilat az oldal átlátszóvá vált és látni lehetett a képernyővédőt (ott voltak a letöltések is). Ezután a Google-re is (ami épp meg volt nyitva) rákattintottam, és az is üresen jött fel, csak a megnyitott oldal(ak)nak a körvonala volt ott. Megijedtem, és gyorsan ki is kapcsoltam a gépet. (Apple gépem van amúgy, mármint a gyártó, a típusokat nem igazán vágom)
Kb 10 percet vártam és most újra bekapcsoltam, és szerencsére most már visszaálltak a dolgok a normál kerékvágásba.
(a tegnap letöltött cuccokat pedig mind töröltem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!