Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért ilyen toxic a számtech...

Miért ilyen toxic a számtech topik közössége?

Figyelt kérdés

Bármelyik kérdést nézem legtöbbször normális, lényegre törő válasz van.

Aki bemásolja a gugli első találatát a problémára azt mindig felpontozzák, még akkor is ha totál placecbo vagy felesleges a dolog és semmit nem segít.

Azonban aki egyedi, kreatív választ ad, tapasztalatot ír le érvekkel, bizonyítékkal; esetleg "ez a pc mennyit ér" kifejezésre megmondja a tutit és nem körít, hogy 2-3x áron kéne adni egyből le van pontozva.

Ennyire fáj egyeseknek, hogy nem nekik jutott eszükbe valami vagy néhányan nagyon okosan gondokodva írnak javaslatot?

2021. aug. 12. 03:22
A kérdező szavazást indított:
Mindig toxic volt!
Nem volt/ nem is toxic.
Fáj az igazság?
Egyéb:
12 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak ebben a kategóriában van ez hanem minden kategóriában
2021. aug. 12. 04:19
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem arról szól már ez az oldal mint régen..

Vagyis de. Régen is ugyan ilyen volt.

Vagy megszokod vagy megszöksz.

2021. aug. 12. 06:26
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
U.i.: de egyébként nem tudom neked mi a gondod. Ha tudsz szavazást indítani akkor rossz sorsod nem lehetett azért 🙂
2021. aug. 12. 06:27
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez még a legnormálisabb kategória itt 😃
2021. aug. 12. 07:17
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Például ajánlok rendesen működő programot ami kategóriájában leggyorsabb, ingyenes, nyílt forráskódú, aztán leszólnak hogy miért ajánlok ilyet, hogy néz már ki (ja, mert nem csicsás már szar)
2021. aug. 12. 07:20
 6/14 anonim ***** válasza:
95%

Egyszer láttam egy kérdést itt a számtech rovatban. Már nem emlékszem, hogy mi volt. 4 válasz volt alatta, mind a 4 lényegretörően, precízen és helyesen megválaszolta a kérdést. Mind a 4 válasz 0%-ra volt pontozva. Na erre varrjál gombot. A probléma ezzel az, hogy ilyenkor a kérdező azt gondolja, hogy rossz válaszokat kapott, mert mindegyik 0%. Holott ez nem igaz. Odaírtam ötödiknek, hogy ne vegye figyelembe a pontozást, mert a válaszok jók. Ránéztem kb egy óra múlva és az én megjegyzésem is 0% volt.

Ezért úgy gondolom, hogy írástudatlan analfabéták szórakozásból nyomkodják mindenhol a pirosat, akik azt sem tudják, hogy mi a kérdés és mi a válasz, csak az a lényeg, hogy menjen a piros.

Máshol is leírtam már ezt a véleményemet. Volt, hogy kaptam utána olyan privátot, amit nem teszek ki az ablakba. És igazam volt, nert a magyar nyelvet olyan szinten meggyalázó helyesírással volt írva ami már az általános első-második osztályában sem megengedett. A stílusról meg ne is beszéljünk.

2021. aug. 12. 07:35
 7/14 anonim ***** válasza:
46%
Csak toxic lehet, mert mérgező nem akar lenni.
2021. aug. 12. 07:49
 8/14 anonim ***** válasza:
25%
Miért fájna magyarul írni?
2021. aug. 12. 08:02
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez minden kategóriában így megy sajnos.
2021. aug. 12. 08:05
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom a politika topikot még nem láttad.
2021. aug. 12. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!