Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Van egy laptop-om ami nagyon...

Van egy laptop-om ami nagyon lassú volt elvitték megcsinálták tegnap este kaptam vissza. Tök jól mūködött viszont éjszaka amikor kikapcsoltam még lefrissítette a windows-t és azóta nem tölti be az asztalt amikor bekapcsolom!?

Figyelt kérdés
Az egér megjelenik tudom is mozgatni de azon kívül semmi más full sötét a képernyō. Mi történhetett?
2021. aug. 11. 12:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Win+Ctrl+Shift+B

Ez csinál valamit?

2021. aug. 11. 12:38
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg a windows frissítés okozza, ki tudja, lehet hogy még mindig tart. ;)

Esetleg indítsd újra!

2021. aug. 11. 12:38
 3/12 anonim ***** válasza:
Nem merült le miközben frissített?
2021. aug. 11. 12:39
 4/12 A kérdező kommentje:

1. Annyi történik hogy az egér beugrik középre de semmi más

2. Már újra indítottam legalább 6x

2021. aug. 11. 12:40
 5/12 A kérdező kommentje:
3. töltōvel használom mert így kicsit jobb a teljesítménye
2021. aug. 11. 12:42
 6/12 anonim ***** válasza:

Arra, hogy ctrl+shift+del - bal felső sarok - Fájl - Folyamat indítása - explorer történik valami?

Ha így betölt a GUI, akkor könnyebb eltávolítani a tegnapi frissítést.

Egyébként nem biztos, hogy ez a baja..

2021. aug. 11. 12:52
 7/12 A kérdező kommentje:
Semmi nem történik sajnos... Az egér mellett megjelenik a töltés ikon 1 pillanatra és annyi
2021. aug. 11. 14:15
 8/12 anonim ***** válasza:

De a feladatkezelőt be tudod hozni? Ctrl+Shift+Del

Vagy a ctrl+alt+del-re megjelenő menüt?

Az első megoldására mi történt?

Egyébként mikor jelenik meg a fekete képernyő a kurzorral? A Welcome/Üdvözöljük után? (nekem ez volt pár éve)

2021. aug. 11. 14:18
 9/12 anonim ***** válasza:

Lehet csökkentett módban elindulna és akkor elvileg update-t lehet uninstallálni is már.., ezt próbálnám ki.

A feket vagy üres képernyőről részt olvasd el, ahol azt írja többször power gombbal indítsd és indítás folyamán állítsd le , mert ekkor elindul magától ez a mód

[link]

2021. aug. 11. 14:22
 10/12 A kérdező kommentje:

8. Megjelenik a lenovo felírat itt tölt pár mp-t és utána sötétül el minden. Tehát az üdvözöljük szöveget nem is látom már. De most feldobott egy szöveget hogy:

A windows valószínüleg nem tudott megfelelōen betöltōdni. Ha szertné újraindítani a gepet és újra kezdeni a mūveletet válasza a lenti gép újra indítása lehetōséget. Ellenkezō esetben a Speciális javítás lehetōségek megtekintés elemet választva megtekintheti a hibaelhárítási eszközöket és az egyéb speciális lehetōségeket.

2021. aug. 11. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!