Van egy laptop-om ami nagyon lassú volt elvitték megcsinálták tegnap este kaptam vissza. Tök jól mūködött viszont éjszaka amikor kikapcsoltam még lefrissítette a windows-t és azóta nem tölti be az asztalt amikor bekapcsolom!?
Win+Ctrl+Shift+B
Ez csinál valamit?
Valószínűleg a windows frissítés okozza, ki tudja, lehet hogy még mindig tart. ;)
Esetleg indítsd újra!
1. Annyi történik hogy az egér beugrik középre de semmi más
2. Már újra indítottam legalább 6x
Arra, hogy ctrl+shift+del - bal felső sarok - Fájl - Folyamat indítása - explorer történik valami?
Ha így betölt a GUI, akkor könnyebb eltávolítani a tegnapi frissítést.
Egyébként nem biztos, hogy ez a baja..
De a feladatkezelőt be tudod hozni? Ctrl+Shift+Del
Vagy a ctrl+alt+del-re megjelenő menüt?
Az első megoldására mi történt?
Egyébként mikor jelenik meg a fekete képernyő a kurzorral? A Welcome/Üdvözöljük után? (nekem ez volt pár éve)
Lehet csökkentett módban elindulna és akkor elvileg update-t lehet uninstallálni is már.., ezt próbálnám ki.
A feket vagy üres képernyőről részt olvasd el, ahol azt írja többször power gombbal indítsd és indítás folyamán állítsd le , mert ekkor elindul magától ez a mód
8. Megjelenik a lenovo felírat itt tölt pár mp-t és utána sötétül el minden. Tehát az üdvözöljük szöveget nem is látom már. De most feldobott egy szöveget hogy:
A windows valószínüleg nem tudott megfelelōen betöltōdni. Ha szertné újraindítani a gepet és újra kezdeni a mūveletet válasza a lenti gép újra indítása lehetōséget. Ellenkezō esetben a Speciális javítás lehetōségek megtekintés elemet választva megtekintheti a hibaelhárítási eszközöket és az egyéb speciális lehetōségeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!