Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen eszközzel halhassak...

Milyen eszközzel halhassak este zenét? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az a helyzet, hogy este zenére szoktam elaludni, fülhallgatóval. A telefonom ilyenkor mellettem van, és amikor anyukám látja, hogy elaludtam, kiveszi a fülemből és kikapcsolja. Ez eddig rendben is van, de júliustól saját szobám lesz, ezért végre nem kell majd fülhallgatóval hallgatnom este.

Viszont hogy kapcsoljam majd ki? Le van töltve nekem egy ilyen alkalmazás, ami egy beállított idő után megállítja a zenét, kikapcsolja a wifit, bluetooth-t, lezárja a képernyőt meg mit tudom én. Viszont ha így hagyom éjszakára, ahogy ez az app lekapcsolja a telefonon, marha sokat merül...

Hogy csináljam? Zene nélkül nem tudok elaludni, a gondolataim nem hagynak aludni, meg amúgy is utálom a csendet... Már vagy 5 éve ezt a fülhallgatós módszert használom, viszont ugye most új szobám lesz.

Valaki valami tanács? Gondoltam arra, hogy vészek wifi-s tévét, és azon elindítom youtube-on a megszokott lejátszási listámat, és beállítom a tv-t, hogy xy perc múlva kikapcsoljon, így nem a telefonomon kell elindítanom. Viszooont, egyszerre csak 3 tévét lehet bekötni a házba (vagy mi), és nekünk már van 3... 1 apukám szobájában, 1 a nappaliban, egy a testvérem szobájában (ezek ilyen kis pici régi tévék).

2019. jún. 7. 07:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Az "egyszerre három tévét lehet bekötni" a kábeltv-re vonatkozik csak, ha neked nem kell kábeltv, akkor megveheted a készüléket, maximum - ha környékeden elérhető - DVB-T sugárzással tudsz adókat nézni (mondjuk igen, ha nem jön rajta semmi, csak ezért megvenni egy tévét nem túl gazdaságos lenne). Lehet, van olcsóbb megoldás is, valamilyen médialejátszó formájában, ami Bluetooth-ra tudja küldeni a zenét és időkapcsoló funkciója is van. Remélem, ajánlanak valamit.
2019. jún. 7. 07:45
 2/5 anonim ***** válasza:

Itt nézz szét:

[link]

Lehet olcsóbban is megoldható, olyan lejátszóval ami nem tud Bluetooth-ot, de "párosítani egy Bluetooth transmitterrel", nem tudom, remélhetőleg hamarosan jön olyan, aki többet ért a témához mint én.

2019. jún. 7. 07:49
 3/5 anonim ***** válasza:

Vegyél egy 10 ezer körüli bluetooth hangszórót.

[link]

A telefon így lehet töltőn, nem kopik az akksija.

2019. jún. 7. 07:50
 4/5 anonim ***** válasza:

Mi lenne, ha automatikusan kikapcsolná a telefonod magát? A legtöbb telefonban van (Az én 3 utolsó telómban volt, Vernee Thor, Huawei P8 Lite, Meizu M6 Note)

A beállítások keresôjébe írd be, hogy kikapcs és ha tudja a telefonod akkor kidobja.

2019. jún. 7. 08:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Vegyél bluetooth hangszórót, pár óra (2-6) múlva úgy is le fog merülni, és kész.
2019. jún. 7. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!