Mi lehet a baja az Asus laptopomnak?
Figyelt kérdés
Feldobott frissítéseket, valami Windows ost meg egy Asusost is. Frissítettem, újraindítottam a laptopot és azt veszem észre, hogy egy nagy kék képernyő és ez a szöveg van rajta: Initialize.... Please plug in ac!! System doesn't permit flashing BIOS!! Please press any key after plug in ac!!
Ilyenkor mit csináljak?
2021. aug. 10. 11:18
1/6 anonim válasza:
Dugd be a töltőt! Ennyit sem értesz angolul?
2/6 anonim válasza:
Dugd be az töltő adapter mindkét végét (egyiket a gépbe + másikat a konnektorba) és utána nyomd meg valamelyik billentyűt (pl.: H vagy B).
3/6 anonim válasza:
ilyenkor kell elgondolkodni, hogy miért nem figyeltél oda angol órán
4/6 A kérdező kommentje:
#1,3 bocsánat, hogy nem tudom mi az az AC és BIOS. Angolul nekem mege úgy tanították, hogy charger
2021. aug. 10. 13:51
5/6 anonim válasza:
#4 AC/DC? egyenáram/váltóáram? a charger az maga a töltő. amit a konnektorba dugsz be. ahol áram folyik. nem nehéz kilogikázni. a BIOS-t meg tudnád, ha legalább alapszintű számítógéphasználó lennél.
6/6 A kérdező kommentje:
Szégyenlem magam 😥
2021. aug. 10. 14:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!