Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Átvittem az okosomról a...

Hosszúhajú kérdése:

Átvittem az okosomról a képeket a laptopomra. újra feltölteném, nem engedi. hogyan tegyem?

Figyelt kérdés
átvittem a képeket az okosról a laptopra, de az egészet egy halomba, név, cím, minden nélkül - még nem tudtam hogyan kell. így egy nagy kuszaság az egész, nincsenek mappák, semmi, csak át van hányva. most újra megtenném, ezúttal mappák szerint rendesen, mert nem igazodom ki. de ahányszor csak összekapcsolom az okost a laptoppal azt írja ki hogy nincsenek új képek. jó, tudom, ezek szerint többé már le sem tudom tölteni a laptopra, csak az újakat? most rendszerezzek 2000 képet a laptopomon, mert mappa szerint már nem tölthetem le normálisan? ez biztos nem így megy, nem hiszem el hogy csak egyszer lehet valamit letölteni. mit csináljak?

2021. aug. 10. 03:52
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha azt írja nincsenek új képek, akkor gondolom valami szinkronizáló programot használtál. Mert egyébként fájlkezelő nem szokta megmondani hogy van-e új kép vagy sem. Nyisd meg a fájlkezelőt, ott a telefont, és keresd ki a képeket. Ugyanúgy át tudod másolni a gépre mint bármi mást másolnál gépen belül.
2021. aug. 10. 08:24
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm!!! :) elég hülye vagyok a nethez, meg öreg is, nem tudom mi az a szinkronizáló program, meg fájlkezelő. a gépemen megjelenik hogy képek importálása ( meg egy-két olyan címke ahol valahogy beállottam hogy mappákat másoljon ne belehányjon mindent ) és kattintok, már indul is.
2021. aug. 10. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!