Ha napisz@rr@ feltöltenek egy olyan képet, mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
2015. jún. 30. 20:56
1/9 anonim válasza:
Leginkább semmit.
Bíz benne hogy jól válogattad a barátaid, és nem nézik
2/9 A kérdező kommentje:
Legjobb barátom elmondta nekem hogy 2 hónapja csetelget a egy lánnyal. A csaj többször kért tőle meztelen képet, ő küldött is neki, de olyat amin az arc is látszik. Utoljára kért tőle a csaj és nem küldött neki, akkor mondta hogy nemkellesz meg minden. Barátom ideges lett és mondott neki monden csúnyát, erre a csaj megfenyegette hogy kiteszi a képeket oda.
Nagyon parázik az egésztől, meg is bánta hogy nem takarta ki az arcát... :/
2015. jún. 30. 21:03
3/9 anonim válasza:
Senki se olvassa már azt vackot, nyugi.
4/9 A kérdező kommentje:
Utolsó, értelmes válaszokat kérünk!!
2015. jún. 30. 21:24
5/9 A kérdező kommentje:
Ja hogy a napiszarra értetted, elnézést kérek tőled, nekem legalább 1 hónapg kell, csak hogy a barátom ne legyen szarba... még feljelentés is lehet ha kint lesz. :)
2015. jún. 30. 21:27
6/9 anonim válasza:
Ha kiteszi, haverod mehet is a rendőrségre feljelentést tenni.
Amúgy nem hiszem, hogy erre sor kerülne.
7/9 A kérdező kommentje:
Azért jobb felkészülni a lehetetlenre is, ne tudd meg haverom hogy remeg pár napja, még velem is összeveszett végette, de én mellette állok, attól függetlenül hogy ilyen baromságot csinált, gyerek korunk óta ismerjük egymást. :)
2015. jún. 30. 23:01
8/9 anonim válasza:
Én nem ellened szólok, de mivel itt egy közösségi oldalról van szó regisztrációkor elfogadtad a feltételeket és az adatvédelmi szabályzatot, ami azt is tartalmazza lényegében, hogy amit kiteszel fb-re vagy megosztod az a közösségé lesz. Ugyan itt más a helyzet, mert ez egy személlyel zártkörűen létrehozott beszélgetés, de attól még remélem, érted a lényeget. Na most, hogy valami "biztatóbbat is" mondjak, ha írsz a napiszar10@gmail.com E-mail címre szerintem kérésedre megfelelő indokkal letörlik a képet...
9/9 A kérdező kommentje:
Megértelek, de akkor is, nem egyezett bele hogy feltegye a képet, így nyugodtan fel lehet jelenteni szerintem, szerencsére még nem került fel 1 kép se. Ha mégis felkerülne, írunk egy e-mailt, ha ennek ellenére nem veszik le, megy a feljelentés az oldal és a kedves lányka ellen is. :)
2015. júl. 1. 17:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!