Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Lehet már kártyát feltölteni...

Lehet már kártyát feltölteni a Vodafone-nàl?

Figyelt kérdés

Lassan ideje lenne feltöltenem.

Tudom, legyen előfizetésem, egyszerűbb, stb. Elég konzervatív vagyok, szóval míg létezik feltöltő kártya, addig nekem az lesz.

2021. aug. 9. 17:34
 1/2 anonim ***** válasza:

"Tudom, legyen előfizetésem, egyszerűbb, stb."

Ezt csak a full agymosott retardáltak mondják. :D

2021. aug. 9. 18:58
 2/2 anonim ***** válasza:

Bocsi, nem kimondottan a kérdésedre fogok válaszolni... illetve.. ha arra a bizonyos ügyfélszolgálati szünetre gondolsz, az július 28-ig tartott, tehát már rég vége. Egyébként nem tudok róla, hogy ne lehetne feltölteni. (De természetesen lehet, hogy én vagyok tájékozatlan.)

Viszont ez a "boszorkányüldözés" a feltöltőkártyások ellen egy teljesen alap nélküli marketing-hülyeség. Hogy jobb-e? Kinek hogy. Nekik biztosan, mert így bebiztosíthatják magukat, hogy 1 (vagy 2) évig tutira náluk leszel, és komoly pénzeket kell fizetned, ha mégis ki akarnál lépni. Egy ilyen vállalatnak pedig jobb a biztos bevétel (meg az, hogy magához rögzíthetik a felhasználókat), mint a bizonytalan, akkor is, ha utóbbi némileg nagyobb mértékű.

Hogy a felhasználónak jobb-e, azt döntse el mindenki maga. Nekem történetesen nem, egyrészt mert kb. 1500 forintot telefonálok el havonta, másrészt így nem tudk sem akarattal, sem véletlenül túlköltekezni, harmadrészt: megvan aza szabadság, hogy én döntöm el, mikor, és mennyit fizetek, sőt, ha akarom, akár ott is hagyhatom őket.

A konzervativizmusnak pedig ehhez semmi köze. Attól, mert valaki ragaszkodik a jól bevált megoldáshoz, még nem lesz konzervatív. A szabadelvűség nem köti ki, hogy csak bizonyos kornál újabb megoldásokat lehet használni, és pont ez a lényege: a választás szabadsága. A feltöltőkártya meg eleve sokkal szabadelvűbb megoldás.

A Vodafone marketingstratégiája viszont egyszerűen hányingerkeltő. Havi rendszerességgel zaklatnak nehéz felfogású bértrollok, hogy váltsak előfizetésesre. Oké, én megértem, hogy próbálkoznak, meg hogy nekik ez bevétel. De az arroganciájuk már egyszerűen undorító. Ha azt mondom, hogy "nem", akkor elkezdenek kukacoskodni, sokszor a Btk. becsületsértés jogállásával határos módon képesek becsmérelni az embert (igen, volt, hogy megkérdőjelezte a kedves ügyintéző azok normalitását, akik feltöltőkártyásak), és egyszerűen képtelenek felfogni, hogy "nem". Tisztelet a kevés kivételnek, mert azért van, aki megértette, és felfogta, bár csak azután, hogy kifejtettem az érveimet. A többség sajnos erre is képtelen.

2021. aug. 10. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!