Számhordozásos telefont hogy lehet feltölteni?
Figyelt kérdés
Nekem sajnos nem sikerült. Beírták a számot, és siekrtelen. Automatán a régi szolgáltatót hozza fel, és azzal nem működik. Ha pedig felhívom magam az új szolgáltatós előtaggal, akkor előfizető nem kapcsolható ezen a számon...2016. szept. 3. 09:18
2/7 anonim válasza:
Írd be mind három előtagot, hátha.
3/7 anonim válasza:
Ne írja be!
Számhordozásnál marad a szám teljesen ugyanaz! Vagy 10 éve 30-as feltöltőkártyás számom van a telenornál, bármilyen felületen fel lehet tölteni.
A gond ott lesz, hogy még bem lépett életbe a szám az új szolgáltatónál a régi meg már kikapcsolta
4/7 A kérdező kommentje:
Nem egészen ez a helyzet, akkor még egyszer. Telenortól átmentem a Vodafonba, és meghagytam a 20-as számom. Erre szeretnék most feltölteni X összeget. Odamentem egy boltba, beírták a 20-as számal a cuccot, és elutasította a rendszer. 70-es előtaggal ugyan az a szám nem működik, nem is él, előfizető nem kapcsolható rajt. A kérdés az volt, hogy egyenleget ebben az esetben hogy és hol lehet rá feltölteni.
2016. szept. 3. 11:51
5/7 A kérdező kommentje:
A számhordozás pedig már életben van, azzal nincs gond. A kérdés az, hogy egyenlegfeltöltést ebben az esetben hogyan lehet csinálni. A rendszer elutasította a 20-as számra való feltöltést, mivel a 20-as előtaggal egyből a Telenort hozza fel, de ugye már más szolgáltatónál vagyok, így ez érthető.
2016. szept. 3. 11:54
6/7 anonim válasza:
Hülye volt az eladó, a rendes 20-as számodra kell feltölteni, 70-essel nem a te számod
7/7 A kérdező kommentje:
Igen, viszont a 20-as számra automatán a Telenort hozza be a rendszer, az meg ugye nem jó.
2016. szept. 3. 13:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!