Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miert dobálja le a kontrollert?

Miert dobálja le a kontrollert?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni, mert egyszerűen a ps4-em nem tudom mukodesre bírni tegnap óta.

Nem csatlakozik a kontroller, ha csatlakozik is, akkor folyamatosan lecsatlakozik egy kis idő után kabelrol is.

Csak kabelrol mukodik, de akkor is egyszerre ugrik vagy huszat. Ha normálisan lapoz, akkor a többi gomb nem reagál semmire. Kábel nélkül meg kb auto lecsatlakozik.

Ha úgy áll le hogy pihenő uzemmod, akkor nem világít semmi.

A konzol világítása folyamatosan fehérre vált át kekrol bekapcsolás után.

Gépet nem tudom a kontrollerrel bekapcsolni, csak ha rá dugom a kábelre, akkor sem mindig.

Erinto bekapcsolás későn reagál.

Kikapcsolt állapotban is ha aramtalanitok, sűrűn úgy kapcsol be hogy rosszul volt kikapcsolva.

Eddig addig jutottam el, hogy be léptem a felhasznalomba miután 30 tarhely ellenőrzésen, rossz kikapcsoláson túl vagyok, es 30 gombnyomas után rá ment arra amelyikre kell, és utana faziskesessel lapoz, ha egyáltalán reagál, és nem dob le. Most pl sikerült rá menni a gt5-re, csak le dobott és nem csatlakozott vissza...

Osszevisszasagert bocsi, de már én sem tudom, hogy mikor mit csinál, vagy már én mit csinálok vele...

Ma még már ott tartok, hogy be kapcsol normálisan, de a kontrollert egyfolytában lecsatlakozik kábel nélkül, meg kábellel is, de ugy ritkábban meg nem olyan hamar és érezni hogy döcög.

2021. aug. 6. 14:18
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!