Miért lassú a laptop és miért melegszik mint az állat?
Egy HP probook laptopról van szó. Felraktam rá az eredeti windowst, de nem aktiváltam, mivel csak zenéléshez használom. Audiacity megy rajta legfőbbképpen + egy lejátszó program. Alapra gitároom melyet a mikrofon bemenet keresztül rögzít. Az a helyzet hogy lassú még akkor is ha csak sima youtube-ot nyitok meg, emellett ha semmi nincs megnyitva csak van a gép akkor is maxon megy a ventillátor és elég meleg a gép. Levettem a hátulját és megfogtam a hűtőt ami a processzoron van és olyan forró volt, hogy komolyan mondom nem állta a kezem. Már átfújtam, kimostam alkohollal a ventillátort és a bordát, de semmi. Miért van ez és mit tudok csinálni?
Mindjárt mellékelek egy feladatkezelő képet:
igen... :D
@kérdező
a kép (minősége ellenére - legközelebb nyomj egy PrtScr-t és illeszd be Paint-be) mutatja, hogy 1000-el harcol a vírusírtó.
#2 és #3:
Ott van középen a LOAD FULL RESOLUTION gomb, amire az előnézetet kicseréli az éles eredetire.
A vírusirtó (Antimalware Service) állandóan megy, vagy csak bekapcsolás után pár percig frissít?
"kimostam alkohollal a ventilátort és a bordát"
Remélem a hűtőpasztát nem mostad le (vagy pótoltad utána), mert anélkül sokat romlik a hűtés hatásfoka.
Start menün jobbegérgomb > Eszközkezelő > vannak sárga felkiáltójeles elemek?
Ugyanitt a "Videokártyák" kategóriában remélhetőleg nem "Általános Microsoft-videokártya" szerepel.
Egyébként milyen processzor van benne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!