Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Tabletet vagy laptopot vegyek...

Tabletet vagy laptopot vegyek az egyetemi tanulmányaimhoz?

Figyelt kérdés

Nagyjából 150 000 forintot szánnék rá.

Vegyek egy iPad 8 tabletet tollal, vagy egy oké minőségi irodai laptopot hasonló árkategóriában?

Kifejezetten csak tanuláshoz, jegyzeteléshez lenne használva.

Szak: Pénzügy-számvitel

Ha van más ötlet, azt is szívesen meghallgatom.

2021. aug. 2. 20:17
A kérdező szavazást indított:
Tablet
Laptop
Valami más
36 szavazat
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
5%
Ha ezt itt kell megkérdezned akkor nem menj egyetemere! :-D
2021. aug. 2. 20:21
 2/28 anonim ***** válasza:
92%
Mindenképp laptop.
2021. aug. 2. 20:56
 3/28 A kérdező kommentje:
A tablet toll+billentyűzet kombinációval sem állja meg a helyét a laptoppal szemben?
2021. aug. 2. 21:02
 4/28 anonim ***** válasza:
46%
Ha Windows-os, akkor igen.
2021. aug. 2. 21:21
 5/28 anonim ***** válasza:
60%

Ezzel játszani is tudsz mellé.

[link]

2021. aug. 2. 21:40
 6/28 A kérdező kommentje:

Nem értem a felháborodást. Sok ismerősöm használja, exportálja pdf-ként. Tud megjegyzéseket fűzni bármilyen dokumentumhoz.

Nem menőzni akarok, hanem praktikusan és gyorsan dolgozni.

Hihetetlen hogy mennyire felhúz egy kérdés, pedig ez az oldal erre van kitalálva.

A szakot pedig azért írtam oda, mert képletek is lesznek nem egyszerű szöveges dokumentumokat kell alkotni.

Köszönöm a linket a laptopról!

[link]

2021. aug. 3. 07:44
 7/28 anonim ***** válasza:
18%
Persze, az a lényeg, hogy ott legyen az alma logo. Más nem is számít. Minek nyitottad a kérdést igazából? Elég lett volna annyit kérdezni, hogy "Most akkor szerintetek megengedhetem magamnak az almásat, vagy nem?"
2021. aug. 3. 10:06
 8/28 anonim ***** válasza:
5%

Egyébként csak jegyzetelésre egy nagyobb méretű telefon is tökéletes! Linkeltem kettőt is. [link]

[link]

2021. aug. 3. 10:41
 9/28 A kérdező kommentje:

Soha nem vettem apple terméket! Android párti vagyok mert szerintem lehúzás amit csinálnak, de kivételesen most adnék nekik egy esély, mivel a rendszer és kezelhetőség a fontos.

Nem értem miért kell ennyit problémázni és többet belelátni egy egyszerű kérdésbe.

Van itt olyan aki tabletet használ?

2021. aug. 3. 10:43
 10/28 A kérdező kommentje:
Azért tettem fel a kérdés, hogy aki már választott esetleg mindkettőt próbálta, az segítsen a választásban...
2021. aug. 3. 10:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!