Miért kap kékhalált?
Figyelt kérdés
Sziasztok. A történet a következő: Egyik nap youtubeon zenét hallgattam, és a gép teljesen befagyott, nem tudtam vele mit csinálni. Nyílván kinyomtam hogy újraindítsam, de be se akart indulni, nem adott képet. Ezt megoldottam, csinált már sokszor ilyet, ram probléma szokott lenni. Utána ment minden ahogyan annak kell, egészen windows bejelentkezésig, ugyanis akkor kékhalált kap a gép. A legtöbbször a 0xc000021a hibát dobja fel, most újratettem a gépet és a: fault paged in non paged area hibát dobja fel. Mit tudnék tenni?2021. júl. 28. 14:00
2/5 anonim válasza:
Rendszergazda parancssorba: chkdsk /f /r
Majd újra indít, hagyod végigfutni.
Utána: szintén ugyan ez: sfc /scannow
Ha ez is lefutott és újra indítod és még mindig gondok vannak.
Akkor kezd levenni a külső hardvereket, USB eszközöket...
Ellenőrizd a háttértár állapotát.
Futtass Malware keresést.
Ha ezek után is jelentkezik, és gond van.
akkor VGA / RAM hiba is eredményezheti a hibát.
3/5 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy már a chkdsk sem fut le, mert az írja ki, hogy The type of the file system is NTFS.
Cannot lock current drive.
Windows cannot run disk checking on this volume because it is write protected.
2021. júl. 28. 17:53
4/5 anonim válasza:
Rendszergazdaként kell futtatni.
5/5 A kérdező kommentje:
Nemtudok belépni egyáltalán a windowsba. Azt a parancssort tudom használni, amit bekapcsolásnál, a hibajavitásnál lehet kiválasztani.
2021. júl. 30. 12:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!