Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Folyton kékhalált kap a...

Folyton kékhalált kap a gépem, mi lehet az oka ?

Figyelt kérdés
Szóval ingyenes volt a battlefront 2, haverokkal elkezdtünk játszani és 10 perc játék utána jön a kékhalál. IRQL NOT LESS OR EQUAL, illetve SYSTEM SERVICE EXCEPTION hibát ír ki folyton. A gépet teljesen újra húztam, a drivereket lefrissítettem IOBit Driver Booster végig futtatam, widonws lefrissítve. Most már ott tartunk, hogy netezés közben is kékhalált kapok. Holott a battlefront telepítése előtt még nem is tudtam, hogy néz ki a kékhalál win10-ben. Viszonylag régi procim és alaplapom van i7-4930K, ASUS RAMPAGE IV EXTREME, GTX1060 6GB , 16gb hyperX savage ram. Teljesen tanácstalan vagyok, olyan mintha a bf2 baszta volna el teljesen gépem. Mit tegyek szerintetek ?

2021. febr. 9. 21:55
 1/7 anonim ***** válasza:

Nézd meg az eseménynaplóban mi miatt dobja a kék halált.

A google mindkét esetre driverhibát hoz gyakori oknak, frissítés - hátha...

2021. febr. 9. 21:59
 2/7 anonim ***** válasza:
VGA gyanús. A böngésző is használja.
2021. febr. 9. 22:04
 3/7 anonim ***** válasza:

A driverboostert felejtsd el, telepítsd újra megint a gépet úgy, hogy a drivereket csak a gyártó hivatalos oldaláról teszed fel.

Illetve nem ártana több adat is a kékhalálokról, ezt a bluescreenview nevű program meg tudja neked mutatni.

2021. febr. 9. 22:21
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat srácok ! Az eseménynaplóban a forrás: Kernel-Power az eseményazonosító pedig: 41 ami nekem sokat nem mond. De nyilván rákerestem és egyrészt driver update kell (amit már manuálisan is felraktam a gyártó oldalárol az előbb), illetve át kellett állítani az energia gazdálkodásban bizonyos értékeket, a speciális beállításokban, de az alapból azon az értéken volt amit a fórumon írtak. Illetve azt vettem észre, hogy mintha a proci terhelése okozná a problémát ! Például ha elindítom a víruskeresést kaspersky-vel akkor látom, hogy a proci teljesítménye felugrik (hőmérséklet teljesen rendben van) akkor jön egy ilyen kékhalál. Nem kicsit különös.
2021. febr. 9. 23:56
 5/7 anonim ***** válasza:
Windows reinstall és utána ne driver boosterezz, csak tedd fel a hivatalos vga drivert
2021. febr. 10. 04:08
 6/7 anonim ***** válasza:
na mi lett
2021. febr. 11. 08:19
 7/7 A kérdező kommentje:
Ugyan úgy kékhalál. Megy szervízbe, meguntam. :D Köszi azért mindenkinek a helpet. Ha a it-s srácnak is beletőrik a bicskája akkor meg veszek egy új gépet.
2021. febr. 11. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!