Logitech G703 vásárlásán gondolkodom, hol tudnám élőben megtekinteni, illetve megnézni, hogy kézre áll-e nekem?
Figyelt kérdés
Persze, MediaMarkt, a gond csak az, hogy ott jelenleg nincs készleten egyáltalán, tehát az kilőve. Nagyobb üzletek, ahol kapható (árukereső szerint): Alza, PCX, PlayIT Store, AQUA, Konzolvilág, BestByte. A felsoroltak közül (meg esetleg árukeresőn található egyebek alapján) valahol szoktak kirakva lenni egerek úgy, mint a MediaMarktban?2021. júl. 22. 09:55
1/7 anonim válasza:
Ha online rendeled meg és nem tetszik, 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheted.
2/7 anonim válasza:
Formára 100%-ban azonos a G403-al, ha esetleg olyat találnál valahol.
3/7 A kérdező kommentje:
Tudom, köszönöm! Viszont azért szeretném ,,kipróbálni” (kézbe venni) mindenképp, mert több lehetőség is szóba jött (G203, G403, G502 Hero), mindet végigpróbálni pedig kicsit sok idő lenne ilyen módszerrel😅 De tényleg köszönöm, mert jó ötletet adtál, valószínűleg ezt fogom tenni! :)
2021. júl. 22. 11:00
4/7 anonim válasza:
Felejtsd el. Logitech MX Master 3 kenterbe veri. De olyan durván, hogy az egész G-sorozat térden állva könyörög az életéért.
5/7 A kérdező kommentje:
Miben jobb pontosan? Mármint látom, hogy van benne egy kis aksi (akárcsak a G703-ban), cserébe viszont sokkal kisebb a felbontás (túl tudom rajta tenni magam, mert már a 4000dpi is jó), semmilyen Gaming funkciója nincs és még csak a Logitech Gaming Software sem használható vele.
Elhiszem, hogy böngészésre, munkára és tanulásra jobb az MX Master 3 (megnéztem, tényleg nagyon jó!), de nekem kifejezetten játékra kell. :) viszont köszönöm szépen a választ és a tanácsot is!
2021. júl. 22. 11:46
6/7 anonim válasza:
Hát ha játékra lesz akkor mindenben csak rosszabb az MX széria mint a G.
- Szenzora sokkal pontatlanabb a PMW3366 vagy Hero-nál.
- Nem omron kapcsolók vannak benne
- vezeték nélküli de nem lightspeed technológiás, úgy kuka ha kompetitív játékra kell.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2021. júl. 22. 12:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!