Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Logitech Driving Force GT...

Logitech Driving Force GT megállja a helyét még manapság is?

Figyelt kérdés
Nem vagyok egy hardcore gamer, de úgy gondoltam veszek egy kormányt, és rá esne a választás, mivel használtan elég jó árban van, és azért az árért újonnan sokkal rosszabb terméket kapnék. Szóval a lényeg, hogy megfelelő választás lenne?

2021. máj. 7. 09:23
 1/3 anonim ***** válasza:

Hobby ETS-re, F1-re, Forza stb-re tökéletes mind a mai napig. Én is épp mostanság szemezek vele, egyik ismerősömnek van, kipróbáltam és még mindig ott a Logitech prémium érzet benne (pláne egy 23ezres kormány után) hiába nem egy G széria.

Én is be fogok egyet szerezni mivel a mai napig tökéletes, csak jó áron kell elkapni.

Üdv!

2021. máj. 7. 10:46
 2/3 A kérdező kommentje:
Mit gondolsz, mennyi az, amennyit még adni lehet érte? 20-30 között?
2021. máj. 7. 15:35
 3/3 anonim ***** válasza:

Én egy maximum 35 ezret tervezek érte adni.

Mégsem volt soha felső kategóriás eszköz és már csak elég régóta használtat (de jó állapotúakat) lehet kapni, így ez az ár amit megérhet.

Üdv!

2021. máj. 7. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!