Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ez billentyűzet csere lesz?

Ez billentyűzet csere lesz?

Figyelt kérdés

1 órája véletlenül ráborult a somersby a laptop alaplapjára (kifutott a dobozból mikor kinyitottam), az alsó billentyűzetek kaptak belőle csak.

Azóta azonban egyre jobban megbolondult a billentyűzet. Először nem tudtam kérdőjelet írni, utána a space is elromlott, rá fél órára az ENTER sem működik megfelelően és magától 3-as betűket ír. Teljesen irányíthatatlan lett.

Az lenne még a kérdésem ezen kívül, hogy mennyi egy laptop billentyűzet csere.

2021. júl. 12. 20:39
 1/8 A kérdező kommentje:

Újabb hiba

Az egér is működőképtelen lett.

2021. júl. 12. 20:40
 2/8 anonim ***** válasza:

Típusfüggő. Nem rég cseréltem egy Lenovo z50-75 billentyűzetét. Használtan 8k volt, újonnan 15k.

De ha már ott tartasz az alaplapot is csekkold hogy nem folyt-e rá és takarítsd le izopropil-alkohollal.

2021. júl. 12. 20:54
 3/8 A kérdező kommentje:

Az még hagyján.

Nekem is Lenovo egyébként.

Arra nincs esetleg remény, hogyha kiszárad újra működni fog?

2021. júl. 12. 21:20
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem hiszem. Ha van otthon hajszárító megpróbálhatod, csak ne hevítsd túl.
2021. júl. 12. 21:24
 5/8 anonim ***** válasza:
Ebben az esetben az első teendő az lett volna, hogy azonnal áramtalanítani a laptopot és az akkumulátort is azonnal kivenni, majd várni vele 1-2 napot, hogy kiszáradjon. Ezután alkoholos takarítás. A te esetedben örülj, ha csak a billentyűzetet kell kicserélni. Ha viszont az alaplap is károsodott, akkor kezdhetsz másik lapos után nézni, mert annak a cseréje már nem éri meg.
2021. júl. 12. 21:41
 6/8 anonim ***** válasza:
Szárítani kéne teljesen áramtalanítva, és fejjel lefele a billentyűzet...
2021. júl. 13. 09:53
 7/8 A kérdező kommentje:
Na ma bekapcsoltam, az egér már működik, nem ír magától 3-asokat a billentyűzet, egyedül a space, az Alt és az ENTER nem működik. Ez a három darab ment ki.
2021. júl. 13. 17:15
 8/8 anonim ***** válasza:
Billentyűzet általában "könnyen" eltávolítható. Én egy alkoholos tisztítást- "mosást" megpróbálnék ennél a háromnál.
2021. júl. 13. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!