ASUS 10 éves laptop ára?
10 éves, 6 éve utoljára használt ASUS laptop ára mennyiért lehet eladó?
Az akkumlátora cserét igényel, tárhelye 256 GB vagy 512 GB összesen (2 lemeze van), 4 magos intel processzor (dual core ha jól emlékszem) és nvidia is van benne.
+ Egy ismerősöm meg tudja javítani és felpofozni
Több infót talán tudok mondani, ha a kezem ügyébe kerül a gép és a papírjai.
Nem érdemes érte pénzt adni. Ebben valami nagyon max 2000-res intel van, gyenge körítéssel ami ma már sokmindenre nem elég. Ráadásul ott van az a faktor is, hogy elöregedett a hardver és az alaplap feladja a harcot.
Én nem adnék érte pár sörnél többet.
tipus alapjan meglehet mondani biztosra (vagy proci tipus es nvidia tipus meg ram ...)
de valoszinu amit eddig irtak az all, nincs igazan erteke nem tudom mennyire szamit a penz neked, mert ha tiszteseges maradsz es amugy nem hulladek kategorias akkor legjobb esetben 15-20 at tudsz kisajtolni belole
talan rakerdezhetsz hasznalt laptopos helyeken is ahol vasarolnak
napjainkban eleg minimum az hogy netezni filmezni (netfilmezni) lehessen a laptoppal es lehetoleg win10 en...
ehez pedig azert modern hardver nem art 8000 szerias intel proci kb. De 5000/6000 nel regebbi azert semmikep
es hat ha 4GB sincs benne az elege negativum azzal szemben hogy 10 eve is 8 minimumnak szamitott hogy Notepad ne fagyjon ki
"...4 magos intel processzor (dual core ha jól emlékszem)"
4-magos, dual core... :-)
Nekem van egy 13 éves Acer laptopom (2-magos), Windows 10 és Debian 10 fut rajta minden gond nélkül, persze egy kicsit tuningolt: 8GB RAM, SSD, ...de tulajdonképpen bármire tudom használni, a röhej, hogy még az egyik munkahelyem gépeinél is gyorsabb! :-)
Rakd fel a hardverapróra, vagy a vaterára, ahol meg licitálhatnak érte, hamar kiderül kinek mennyit ér.
Én például az említett laptopomat nem adnám el 5000 Ft-ért, hiszen a RAM-bővítés volt ennek a duplája vagy triplája... :-) De megérte!
Talán jobban járnál, ha alkatrészenként adnád el, nekem például kellett az egyik gépembe egy bizonyos fajta laptop videokártya, mert kíváncsi voltam rá (mármint a gépre), ezért nem is sokaltam érte 20 000 Ft-ot sem... :-)
#7 attol fugg mi is a proci mit ertett alatta elso Core (2) korszak beli procit vagy ujabbat
es ott is hogyan irta ki bolt vagy gepen hogy van
mivel atalaban kiirjak akar i5 hoz is meg nehany i7 is van ilyen
es ezek epp ilyenek hogy Dual Core csak epp Quad Thread
ez esetben (is) persze Kerdezo 4 magos megallapitasa helytelen
ahogy bolte vagy laptop gyartoe meginkabb
amugy van par ilyen "Pentium" szerias proci is ami 2 mag 4 szalas bar hogy 10 eve mennyire voltak jelemzok szerintem ketseges
10 eves valodi 4 magosak se eppen vannak a toppon mellesleg
Én a kis HP 2530p-re költöttem 20 000Ft-ot. SSD (256GB, keret, átalakító) meg RAM (2GB ->4GB) került bele. Igen csak meggyorsította az alapból mára már használhatatlan gépet. Aksija igen jól bírja Win10-zel hasít, a boot ideje nagyon jó hozzá képest. Böngészésre, Youtube-ra elég. 2 magos processzor.
Ha a tiédben nincs SSD, anélkül sokat nem ér, mert mára már lassú a HDD-s konfig egy ilyen öreg gépbe. Ezt mindenképp cserélném, ha akarsz foglalkozni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!