Hogyan, milyen illesztőprogrammal tudnám megoldani, hogy a régi Brother DCP 7010L multifunkciós készülékemet Windows 10 operációs rendszerrel is úgy tudjam használni, mint Windows 7-tel?
A régebbi laptopomon Windows 7 volt. Azon simán működött, hogy a Brother ControlCenter ablakát megnyitva, azon keresztül tudtam a számítógépről elérni, beállítani az USB-n keresztül csatlakoztatott eszközt. Így a nyomtatás és a szkennelés is közvetlenül indítható volt erről a panelről.
Az új gépemen már Win10 van, és a Brother oldalán sem találok olyan illesztőprogramot, amivel úgy lehetne elérni a Brother eszközt, mint ahogyan a Win7 alatt sikerült.
A nyomtatás csak-csak összejön, de szkennelni nem lehet. Szkenneléskor valamilyen saját megoldást akar használni a Win10, de nem értem, hogy miért.
Win10 alatt a Brother ControlCenter sem jelenik meg.
Találkoztatok már hasonló problémával?
Hogyan tudnám összehozni a Win10-et és a Brother eszközömet?
Úgy gondolod, hogy Win10 oprendszernél is a Win7 driverek letöltésével kellene próbálkoznom?
Nekem úgy rémlik, hogy letöltés/driver választás előtt nem én döntök, hanem a program előzetesen felméri, hogy milyen operációs rendszer fut a gépen, és ennek megfelelően ajánlódik a letölthető driverek listája.
A hivatalos oldal tanúsága szerint:
a nyomtatóhoz elérhető a Windows Update rendszerén belül a nyomtató meghajtóprogramja. Ennek beszerzési módjáról itt:
írnak.
Ha esetleg nem működne, meg lehet próbálkozni a Windows 7-es meghajtóprogrammal:
ha nem engedné futtatni a telepítőprogramot, akkor valamilyen archiválóprogrammal - mint például az ingyenes, nyílt forrású, multiplatform 7-Zip ( [link] ) vagy PeaZip ( [link] ) - kitömörítheted a meghajtóprogram állományait, amit manuálisan megadhatsz a nyomtató telepítésénél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!