Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Egy játéknak 3gb a vRAM...

Egy játéknak 3gb a vRAM követelménye, a gépem 2gb-t tud. Kompromisszumokkal, de működne a játék?

Figyelt kérdés
Minden más követelmény eléri a szintet, csak ez hiányzik, ha lejjebb venném a grafikai beállításokat, működne? (Nem értek hozzá, csak egy ötlet.)

2021. júl. 7. 12:52
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nincs rá egzakt szabály, hogy a minimális követelmény mit jelent. Illetve: csak annyi, hogy a fejlesztő/forgalmazó csak azon rendszerek esetén garantálja a használhatóságot, amelyek annak eleget tesznek. Hogy aztán amelyik gép elmarad attól, azon egyáltalán elindul-t a szoftver, és ha elindul, akkor hogyan fut, arra nincs konkrét szabály.
2021. júl. 7. 13:11
 2/5 anonim ***** válasza:
95%

Miből áll a gépet és milyen játékról van szó?

Enélkül csak barchobázni tudunk.

2021. júl. 7. 13:18
 3/5 anonim ***** válasza:
49%
#2 sőt, már el is kezdted. Én alapból továbblapozok ilyenkor. Már nagyon unom a barchóbát.
2021. júl. 7. 13:31
 4/5 A kérdező kommentje:

#3 lapozhattál volna most is.

Steamen találtam demo verziót, nem indult el, innentől felejtős, köszi azért mindenkinek. Egyébként a Detroit: Become Human lett volna.

2021. júl. 7. 14:43
 5/5 anonim ***** válasza:
#4 Bocs, de nem neked írtam.
2021. júl. 7. 15:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!