Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A Telekomnál miért esett...

A Telekomnál miért esett annyit a szolgáltatás színvonala?

Figyelt kérdés

Én kb 15 évet voltam Telekomos.

Eleinte ők voltak a legjobbak.

Az utóbbi években viszont nagyon sokat esett a színvonaluk.Nem tudtak hibákat megoldani.

A weblapjuk, mobilapp nem működik rendesen elég régóta.Hihetetlen,hogy egy ekkora német multi nem képes megoldani évek alatt.

Továbbá, árakban is elszaladtak.Nem versenyképesek már.A Telenor és a Vodafone többet ad olcsóbban.

Az is feltűnt,hogy a cégek is kezdenek kihátrálni a Telekom mögül.Évekig, szinte az összes nagy multinak Telekomos flottája volt.Ma már több átváltott vagy a Telenorra vagy a Vodafonera.

2021. júl. 4. 19:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Régen Westel volt. Azóta sikerült Matávosodniuk.. :)
2021. júl. 4. 20:10
 2/4 anonim ***** válasza:

Hát nemtom, mert én meg pont az ellenkezőjét tapasztalom.

Vodánál még a legnagyobb előfizetés mellé a legolcsóbb telefont is csak plusz törlesztővel engedik kihozni, Telekomnál meg akár több tízezres kedvezményt is kaphatsz.

Korlátlan mobilinternet házon belül sem megy 100 mbit alá, miközben a Telenor az utcán is maximum 2-3 mbit, ami még a 480p Youtube-ozáshoz is kevés.

Vodafone meg egyáltalán nem olcsóbb.

8000-ért kapsz "korlátlan" netet de le van korlátozva 10Mbit-re, ami valljuk be, nem sokmindenre elég.

A teljes sávszélesség pedig majdnem ugyanott van árban, mint a Telekom

eSIM, MultiSIM (Akár "ingyen" ) és még sorolhatnám azokat az előnyöket, amiket egyetlen másik szolgáltatónál sem élvezhetnék.

Fél évig lejárt hűséggel mobiloztam, majd mikor megújítottam, mert ugyan mindegy - így is úgy is ugyanannyit fizetek - 160.000 ft csoportos hűségkedvezményt kaptam.

Az alkalmazás nálam működik, a weboldal szintén. Vandával (virtuális asszisztens) is megértjük egymást, ha kell, bár én ritkán hívom.

Van egy vodás haverom, de ha játszani akarunk egy mobilos játékkal, akkor neki állandóan belaggol

Megosztom a netem és arról megy az övé is (vagyis mindketten ugyanazon a mobilneten vagyunk rajta) akkor viszont mindkettőnknél hasít.

2021. júl. 4. 20:42
 3/4 anonim ***** válasza:
60%
Ha minden rendben, akkor a Telekom a legjobb. Lefedettségben és stabilitásban. Mondom ezt úgy, hogy mindhárom szolgáltatót kipróbáltam. A Telenornál konkrétan attól elkezdett akadni a videó, hogybl elindultunk kocsival Budapest belvárosában. A Telekom a vasúton menet közben meg se nyekken Balaton-Budapest között. Viszont egy áramszünet képes kiütni a tornyuk, Balatonszemesen a múlt héten volt egy csúnya áramszünet, a torony is megnémult, valahonnan messziről jött egy pálcika térerő az emeleten, de a pincében (ahol amúgy maximum térerő volt) csak vészhívás. Más szolgáltatónak maximum térereje volt (nem tudom melyiknek, mert csak vészhívást írt a telefon, de maximális térerőt jelzett). Szóval alapesetben jó a Telekom, de ha van egy apró gigszer az hasal el leghamarabb.
2021. júl. 4. 21:49
 4/4 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
47%

nyugodtan szolhatnal ha eddig nem tetted

lehet kikellene cserelniuk par radiosugarzojukat ott ahol vagy

persze idovel lehet amugyis megtennek de igy lehet hamarabb, ha minel tobben szoltok

de lehet nalad vannak a hibak keszulekekben

vagy lehet egy sim valtas sem artana ha nagyon oreg mar

2021. júl. 4. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!