Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy tudnám felülírni a gépet...

Hogy tudnám felülírni a gépet a letöltések engedélyezéséért? (többi lent)

Figyelt kérdés
Abba a problémába ütköztem, hogy nem tudom a Minecraft-hoz letölteni az Optifine-t és a Forge-ot. Mikor már majdnem kész a letöltés, megszakítja azzal a szöveggel, hogy a fájl idegen eredetű és kárt tehet a gépben. Hogy tudnám ezt az akadályozó biztonsági beállítást ideiglenesen kikapcsolni, míg ezeket letöltöm? Windows 10 van a gépen, ha ez számít.

2021. júl. 3. 11:49
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Rossz helyről próbálod letölteni, valszeg tényleg vírusos
2021. júl. 3. 12:03
 2/10 A kérdező kommentje:
Pedig a hivatalos oldalról próbáltam letölteni, mégsem engedte.
2021. júl. 3. 12:16
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

A letöltés idejére kikapcsolod a vírusirtót.

Ez ugye azért elég kockázatos...

2021. júl. 3. 12:31
 4/10 anonim ***** válasza:

"kockázatos" érted, mert minecraft xd

nekem amúgy szokta engedni az Avast mellett is, Chrome-ot használok és ad föl két opciót, hogy "megőrzés" vagy "elvetés", de a nagyon vírusosnak tűnőket az is letiltja és ott már az a két opció sincsen.

2021. júl. 3. 17:04
 5/10 A kérdező kommentje:
Pedig ahogy néztem, nincs vírusirtó a gépemen.
2021. júl. 9. 10:49
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

"Hogy tudnám felülírni a gépet a letöltések engedélyezéséért?"

Chrommal próbálod? Próbáld Edge-vel, az nekem engedi az ilyeneket

2021. júl. 9. 12:47
 7/10 A kérdező kommentje:
Sajnos nekem még az Edge-vel sem engedi.
2021. júl. 10. 23:10
 8/10 anonim ***** válasza:

jar filet nem engedi letölteni?

Ott van rá a két opció, hogy "megőrzés" és "elvetés"... de lehet másnak máshogy van, még olyan alternatívával találkoztam, hogy "további információ" -> "letöltés mindenképpen" vagy valami ilyesmi

2021. júl. 11. 11:24
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

#5.>

Én azért ránéznék a Windows Defenderre, mert ha nincs külön vírusirtó a W10-en, a Defender automatikusan bekapcsol...

--

#3.

2021. júl. 11. 11:39
 10/10 A kérdező kommentje:
Igen, már megpróbáltam úgy is, hogy kikapcsolom a letöltés idejére a tűzfalat (Windows Defender), de még az sem vált be. A további beállítások - letöltés mindenképpen opció nekem nem volt meg. Viszont pont tegnap este jöttem rá egy furcsa megoldásra. Megpróbáltam telefonon letölteni, majd kábellel összekötve átmásolni a gépre, és végül bevált. De emellett mindenkinek köszönöm a segítséget!
2021. júl. 12. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!