Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Windows 10 frissítések engedél...

Windows 10 frissítések engedélyezése? bővebben lent

Figyelt kérdés

Észrevettem hogy nem frissít a gép,ki vannak rajta kapcsolva a frissítések.

Mikor rámegyek a windows update részre, annyit ír hogy "hiba történt. próbálja meg később újból megnyitni a gépház alkalmazást.

Mit csináljak? kellene hogy frissítsen..

valami olyan módszer kéne amivel nem törlődik minden le a gépről.

2021. jún. 25. 18:43
 1/5 anonim ***** válasza:

Hibaelhárítás?

Szolgáltatás újraindítása?

2021. jún. 25. 19:05
 2/5 anonim ***** válasza:

lehet beragadt valami, próbáld meg ezt:

jobb egérgombbal kattints a start menüre, majd válaszd ki a rendszergazdai PowerShell-t

és írdbe/másold be ezt (egyszerre csak 1 sort):

net stop wuauserv

cd $env:WINDIR\SoftwareDistribution

Get-ChildItem -Recurse -Path Download | Remove-Item -Force

(leállítjuk a windows update-et, majd mappát váltunk és töröljük a letöltött fájlokat)

kép: [link]

megfogja kérdezni, hogy biztos akarod-e törölni, alapból Igen-en van, szóval csak nyomogatod az Entert, ahányszor megkérdezi

2021. jún. 26. 07:11
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Ugye az utolsóval nem törlök le semmit a gépről (nem vagyok egy infó zseni..)? semmit nem akarok letörölni, simán azt szeretném hogy tudjon frissíteni.

2021. júl. 5. 19:06
 4/5 anonim ***** válasza:

Véletlen nem te voltál az aki ezen kérdésed előtt pár hónappal még azt kérdezted hogy hogyan lehet letiltani a win10 frissítéseit..? :)

(mert csak terheli a procit amit nem akarsz)

2021. júl. 25. 09:48
 5/5 A kérdező kommentje:
Uhh.. Nem hinném :D azt se tudom mit jelenti h terheli a procit, nagyon nem értek ezekhez.. Én csak kaptam ezt a gépet és nem régiben tűnt fel hogy sose frissít, ezért szeretném rajta valahogy bekapcsolni..
2021. júl. 25. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!