Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mérnökinformatikus szakra...

Mérnökinformatikus szakra milyen laptopot kell vennem?

Figyelt kérdés

Ebben az évben jelentkeztem egy Budapesti egyetemre mérnökinformatikus szakra. Ha minden igaz, akkor bent leszek a pontjaimmal. Az érdekelne, hogy az egyetem megadja, hogy milyen laptopot vegyek (milyen követelményeknek kell megfelelnie) vagy megveszem azt amelyiket jónak látom?

Ha az utóbbi akkor tudnátok nekem ajánlani olyanokat amik tényleg bírni fogják?

2021. júl. 1. 08:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Kedves 8#!

Senki nem mondta hogy szamitogep nelkul vegezze el az egyetemet. O kimondottan a szakhoz keres laptopot a kerdese alapjan. Ha nincs laptop akkor otthon velhetoen van asztali szamitogep. Termeszetesen kell valamilyen eszkoz a tantargyi órákon kivul is.

A szemelyeskedesre pedig nem vagyok kivancsi hogy velemenyed szerint jartam-e egyetem kozeleben vagy sem.

Tudod en meg egy olyan kor szulotte vagyok aki tudja mi az a konyv, szeret olvasni. Es nincs abban semmi rossz. Abban sincs ha valaki szeret jegyzetelni. De az alapjan hogy mindenki mindenhova jarjon telefonnal, laptoppal, tablettel vagy akarmivel igy nevelunk fel egy sor funkcionalis analfabetat.

Hogy a kerdezonek is valaszoljak.

Vegyel egy szamodra kenyelmes kepernyomerettel rendelkezo gepet i3/i5 procival, minimum 8gb Ram es SSD tarsasagaban.

Szivelyes udvozlettel: 5#

2021. júl. 1. 18:26
 12/14 anonim ***** válasza:
nem voltál nyílt napon?
2021. júl. 1. 18:34
 13/14 A kérdező kommentje:
Nem voltam a egyik nyíltnapon sem. Azt hittem a covid miatt elmaradtak
2021. júl. 1. 20:32
 14/14 A kérdező kommentje:
Az 'a' betűt elfelejtettem törölni, bocsánat
2021. júl. 1. 20:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!