Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Év elején feltettem már ezt a...

Év elején feltettem már ezt a kérdést, de érdekel azóta hogy mi változott a videókártyák ára terén?

Figyelt kérdés

2021. jún. 30. 10:59
 1/4 anonim ***** válasza:
42%
Semmi. Esetleg még drágábbak lettek.
2021. jún. 30. 11:02
 2/4 anonim ***** válasza:
a Ti-os változatok pl 3080 ti olcsóbb lett egy kicsivel, mivel a ti-os kártyák hash rate-jét lejjeb vitték ezáltal a bányászat felejtős velük kb
2021. jún. 30. 11:32
 3/4 anonim ***** válasza:
semmi, a régiek eladhatatlanok én most hírdetek 1 gigás ddr2-est 3000 ért kutyának sem kell
2021. jún. 30. 11:59
 4/4 anonim ***** válasza:
A kínai iormány nem rég kipïcsázta a bányászokat, ami hozott egy 15-20% körüli áresést és már konkrétan kártyák is vannak, amit meg lehet venni, de még mindig jó duplája az ár a normálisnak. Talán év végére becsúszhat az elfogadható szintre
2021. jún. 30. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!