Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Vége a torrentezèsnek?

Vége a torrentezèsnek?

Figyelt kérdés
Nem vagyok egy számítógép mágus, nem vágom hogyan kell vpn kapcsolatot létrehozni ilyesmi. Ha valaki elmagyarázza azt megköszönöm. A másik kérdésem nem léptem már be nCore ra már egy hete, de seedelek 20-30 történetet. Baj lehet ebből vagy töröljek mindent? Vagy ha nem lépek be akkor nem lesz baj?

2021. jún. 26. 21:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
#11.15K pont prémiummal, szóval szerintem engedd el a dolgot.
2021. jún. 27. 08:57
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
11: 15k pontot meg szinte lehetetlen összehozni :D
2021. jún. 27. 10:13
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Prémiummal csak 10k, én viszont egy 10 éves fiókkal és 15-20 tera közötti feltöltéssel még nem hoztam össze a 15k pontot, valamit biztos rosszul csinálok. Múltkor 0%-ra le lettem húzva, mert azt mondtam, hogy ha a kereslet megkívánja, akár 50 ezerért is el lehet adni egy nC meghívót. Ekkora pontszámokkal bizonyosan felértékelődtek a hozzáférések.
2021. jún. 27. 10:22
 14/16 anonim ***** válasza:

azért az ncore fórumán ez a hsz kiss é aggasztó:

Magyarra forditva: még ha az adott tagállamban nem is ítélnek el érte, akkor a jogtulajdonos végigjátsza a dolgot EU-s szinten és meg fogja tudni az adataid.

Amelyik jogtulajdonos eddig nem állt be a saját torrentjeit letöltők közé logolni az IP címeket, az most be fog, aztán jöhet az ereszd el a hajam...

Megoldás lehet az ExpressVPN (ami fura módon 2 napja akciós ), mert ők nem logolnak semmit.

2021. jún. 28. 13:00
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez eddig is így volt. Az EU-ban Németországban adják ki a felhasználók adatait, és ennyi. Neked Magyarországon nem kell semmitől tartanod, mivel nincs ilyen eljárásrend, és eddig sem volt. Az egész cikk egy megállapításból kezd ijesztegetni: "nincs akadálya az EU részéről az adatok kiadásának" - ezzel él Németország, és ezzel nem él más ország.

Az, hogy élhetnek vele, nem azt jelenti, hogy fognak is. Régebb óta vagyunk EU-tagok, mint amióta a torrentezés él, és az elmúlt lassan 20 évben senki nem zargatta a letöltőket, holott meg lett volna rá a lehetősége. Erre csodálkoznak rá most a bulvárcikkek, és adják el mint szenzációt.

2021. jún. 29. 19:30
 16/16 anonim ***** válasza:
Hát.. Én azért nem vennék rá mérget, hogy minden ugyanúgy marad. Idehaza is egyre több jogvédő cég van jelen, mivel egyre nagyobb biznisz szerzői jogvédelemmel foglalkozni.
2021. júl. 4. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!