Vége a torrentezèsnek?
Figyelt kérdés
Nem vagyok egy számítógép mágus, nem vágom hogyan kell vpn kapcsolatot létrehozni ilyesmi. Ha valaki elmagyarázza azt megköszönöm. A másik kérdésem nem léptem már be nCore ra már egy hete, de seedelek 20-30 történetet. Baj lehet ebből vagy töröljek mindent? Vagy ha nem lépek be akkor nem lesz baj?2021. jún. 26. 21:15
1/16 anonim válasza:
Ez lesz most a slágerkérdés? Minden nap megkérdezi valaki (ha nem ugyanaz az értetlen). Semmi nem lesz a torrentezéssel, megy tovább. Egyelőre semmi nem indokolja, hogy bármilyen biztonsági lépést kell tenni a további használathoz. Egy random bulvárcikken nem kell elkezdeni pánikolni.
4/16 A kérdező kommentje:
Ja bocsi, nem is néztem hogy van már ilyen kérdés, csak gyorsba ki írtam.
2021. jún. 26. 21:24
6/16 A kérdező kommentje:
Akkor új kérdés! Hogy kell titkosítani? 😀
2021. jún. 26. 21:29
7/16 anonim válasza:
8 hetente be kell lépni, különben tiltanak, hiába seedsz:)
Nem lesz semmi a torrentezéssel.
8/16 anonim válasza:
"Ismételten felhívjuk a figyelmeteket, hogy a hozzáférésetek az oldalhoz megszűnik, amennyiben 8 hétig nem léptek be az oldalra. Kérünk Titeket, figyeljetek oda erre jobban, mert ahogy eddig, ezután sem áll módunkban senkit visszaállítani!"
9/16 A kérdező kommentje:
Csak egy hete nem léptem be 😀
Leírnátok az okokat amiért úgy gondoljátok hogy ugyan úgy lehet majd torrentezni? Már csak azért hogy a haverokat megtudjam nyugtatni és tudjak okoskodni 😀😅
2021. jún. 26. 23:01
10/16 Közveszélyes Kontár válasza:
persze a netet is betiltjak
mert ahogy elterjedt a hire mindenki mar a darkweben log
majd kell megint valami extra buvohely hiszen majd a vpn se lesz eleg ahogy fejlodik a vilag
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!