Hogyan lehet discordon szabályzatot és egyenlő szintű rangokat létrehozni?
Az amit az első írt igaz.
Rangoknál pedig csak csinálsz másik rangot ugyanolyan beállításokkal.
A rangokat, hogyan lehet automatikussá tenni emoji választás által?
És azt, hogy tudom elérni, hogy csak a szabályzat elfogadása után léphessenek be a szobákba az emberek?
Na szóval. Ahhoz, hogy automatikusan kapjon rangot valaki ha reagál egy üzenetre bottal tudod megcsinálni.
(Ez csak egy bot, amit ajánlanék, de rengeteg másik van)
A második kérdésedre a válasz nem más, mint az hogy be kell kapcsolnod hogy a szerver közösségi szerver legyen. Ezt a szerver beállításokban tudod megtenni.
VAGY
Csinálsz egy rangot, pl. nevezzük el mint "Igazolt". Állítsd be, hogy ahhoz hogy láthassa a kiválasztott csatornákat (szobákat) követelmény legyen hogy ez a rangja legyen az embereknek.
Ezután csinálsz egy olyan szobát amit rangtól függetlenül láthat mindenki, leírod a szabályaid meg amit még akarsz, és a már fent említett (automatikus rang adás) módon emojira reagálással igazolják magukat az emberek.
Ezt a videót találtam most hirtelen, bele néztem itt-ott, szerintem tök jól elmagyarázza a srác:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!