Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi lehet a baj a számítógépemmel?

Mi lehet a baj a számítógépemmel?

Figyelt kérdés

Bekapcsol, felpörögnek a ventik, de nincs kép, illetve USB-s eszközöket sem működik rajta

Kiszedtem a videokártyát, akkor sem, aztán az ssd-t(hdd-t hagytam benne), és akkor sem

Valaki tud erre megoldást?

2021. jún. 21. 19:26
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Van integrált videokártya? Mert, ha nincs, akkor feleslegesen szedted ki belőle a videokártyát. Hogy érted, hogy az USB eszközök nem működnek? Mi nem működik rajtuk?
2021. jún. 21. 19:55
 2/10 A kérdező kommentje:
Persze, van integrált videókártya, bármit bedugok, akár egeret vagy billentyűzetet, nem világít, és nem is vesz be semmi
2021. jún. 21. 20:07
 3/10 anonim ***** válasza:
Biosban csináltál valamit? Amúgy szerintem Ram hiba lesz, akkor szokott ilyen történni ha jól tudom. Nekem akkor volt ilyen, amikor a biosban a ram időzítéseimet elcsesztem, aztán beindultak a ventik a gépbe, de nem volt se kép, se billentyűzet világítás. Nekem elég volt annyit csinálni, hogy sortoltam az alaplapomon 2 fém valamit, hogy a bios resetelődjön, de ha nem csináltál a biosban semmit, akkor valószínűleg ez nem oldaná meg a problémád.
2021. jún. 21. 20:21
 4/10 A kérdező kommentje:
Kivettem a CMOS elemet, szóval bios probléma kizárva!
2021. jún. 21. 20:34
 5/10 A kérdező kommentje:
Nyilván 5 perc után visszaraktam
2021. jún. 21. 20:36
 6/10 anonim ***** válasza:
73%
PC hangszóró van benne? Lehet, hogy sípolna szegény, csak nincs mivel.
2021. jún. 21. 21:30
 7/10 A kérdező kommentje:

Nem, nincs

Erre én is gondoltam

2021. jún. 21. 21:31
 8/10 A kérdező kommentje:
Sikerült megoldani! El volt mozdulva 2db proci láb
2021. jún. 22. 09:24
 9/10 anonim ***** válasza:
A kérdésben leírhattad volna, hogy előtte szétszedted a gépet, és utána nem kapcsolt be :D
2021. jún. 22. 09:27
 10/10 A kérdező kommentje:

Csak a procit pásztáztam újra, ki se vettem

Nem értem hogy mozdulhatott el

Köszi mindenkinek a segítséget

2021. jún. 22. 09:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!