Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Fel-le ugrál a képernyō...

Fel-le ugrál a képernyō anélkül, hogy hozzányúlnék az eggérhez,miért?

Figyelt kérdés

Touchpadom nagyon rossz, az is össze vissza ugrándozik ha hozzányúlok. Néha magától elindítja a zenét ha hallgatok vmit. Szoktam híreket is olvasni és ott is vadul fel le mozog a képernyō pedig még a gép közelében sem vagyok...:D

Quilive gépem van, ennyit tudok mondani. Nem mindig csinalja ezt, max 1-2 percig, de idegesít

2021. jún. 20. 19:43
A kérdező szavazást indított:
Vírus
Rendszerhiba
Túl öreg
Az ördög szállta meg
Telekinézissel irányítod :DDD
2 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
68%

Nincs kizárva az sem, hogy bejött egy backdoor-szerű trójai, amin keresztűl azt csinálnak a gépeddel, amit csak akarnak.

(Gondolj a TeamViewer-re, ami bár nem vírus, de egy vírus is csinálhat hasonlót.)

Telepítsd újra a gépet, és ha azután is jelentkezik a probléma, na akkor már tényleg érdekes!

2021. jún. 20. 20:13
 2/10 A kérdező kommentje:
Hát, megpróbalok vmit csinálni. De a vírusírtó nem ír ki semmilyen problémát, hogy lehet?
2021. jún. 20. 21:19
 3/10 anonim ***** válasza:
25%

A víruskeresők nem akarok túl drasztikus lenni, de jól hangzó diszítőellemek a gépen. Valójában ha egy vírus rá akar menni egy gépre, akkor rámegy, ugyanis a legtöbb esetben maga a felhasználó teszi rá.

Lehet, hogy az általad használt víruskereső PONT AZT a vírus-szekvenciát nem ismeri.

2021. jún. 20. 21:28
 4/10 A kérdező kommentje:
Huh,köszi a választ
2021. jún. 20. 21:30
 5/10 anonim ***** válasza:
96%

#1,#3 mennyi baromságot össze tudsz hordani xdd 1. miért mozgatnák az egerét össze-vissza folyton a vírus készítői? xd 2. egy jó vírusirtó megvéd majdnem mindentől. A legjobb a bitdefender és a kaspersky védelem szempontjából.

A lényeg, hogy szerintem kosz van a touchpadon ami miatt néha azt érzékeli, és te meg azt hiszed, hogy megszállta az ördög. Mint mikor a telefonod kijelzőjén rajta hagyod az egyik ujjadat véletlenül és csodálkozol, hogy miért nem érzékeli a telefon a másikat... Ezen kívül lehet még kontakt hiba is a gépen belül, vagy tele van kosszol vagy csak megy tönkre a touchpad.

2021. jún. 21. 00:42
 6/10 anonim ***** válasza:
65%

#5-nek: ...naja a felhasználók nem veszik észre, ha piszkos a tochpad, mert olyan hülyék, igaz?

Nem tudtam, hogy te azt is tudod, hogy a víruskészítők mivel szórakoznak és mivel nem... :-)

Ennyit a baromságaidról!

2021. jún. 21. 09:59
 7/10 A kérdező kommentje:
Nem koszos a touchpadom. Az ok, tönkremetnt. De mivan akkor a képernyō random ugrálásával? As is koszos?
2021. jún. 21. 19:47
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem kontakt hiba.
2021. jún. 21. 20:09
 9/10 A kérdező kommentje:
Jó, mindegy. Köszönöm a válaszokat, úgyis le tervezem cserélni a gépet. :)
2021. jún. 21. 20:12
 10/10 anonim ***** válasza:

Quviluvilie vagy mivan?

Piacon vetted?

2021. júl. 3. 17:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!