Fel-le ugrál a képernyō anélkül, hogy hozzányúlnék az eggérhez,miért?
Touchpadom nagyon rossz, az is össze vissza ugrándozik ha hozzányúlok. Néha magától elindítja a zenét ha hallgatok vmit. Szoktam híreket is olvasni és ott is vadul fel le mozog a képernyō pedig még a gép közelében sem vagyok...:D
Quilive gépem van, ennyit tudok mondani. Nem mindig csinalja ezt, max 1-2 percig, de idegesít
Nincs kizárva az sem, hogy bejött egy backdoor-szerű trójai, amin keresztűl azt csinálnak a gépeddel, amit csak akarnak.
(Gondolj a TeamViewer-re, ami bár nem vírus, de egy vírus is csinálhat hasonlót.)
Telepítsd újra a gépet, és ha azután is jelentkezik a probléma, na akkor már tényleg érdekes!
A víruskeresők nem akarok túl drasztikus lenni, de jól hangzó diszítőellemek a gépen. Valójában ha egy vírus rá akar menni egy gépre, akkor rámegy, ugyanis a legtöbb esetben maga a felhasználó teszi rá.
Lehet, hogy az általad használt víruskereső PONT AZT a vírus-szekvenciát nem ismeri.
#1,#3 mennyi baromságot össze tudsz hordani xdd 1. miért mozgatnák az egerét össze-vissza folyton a vírus készítői? xd 2. egy jó vírusirtó megvéd majdnem mindentől. A legjobb a bitdefender és a kaspersky védelem szempontjából.
A lényeg, hogy szerintem kosz van a touchpadon ami miatt néha azt érzékeli, és te meg azt hiszed, hogy megszállta az ördög. Mint mikor a telefonod kijelzőjén rajta hagyod az egyik ujjadat véletlenül és csodálkozol, hogy miért nem érzékeli a telefon a másikat... Ezen kívül lehet még kontakt hiba is a gépen belül, vagy tele van kosszol vagy csak megy tönkre a touchpad.
#5-nek: ...naja a felhasználók nem veszik észre, ha piszkos a tochpad, mert olyan hülyék, igaz?
Nem tudtam, hogy te azt is tudod, hogy a víruskészítők mivel szórakoznak és mivel nem... :-)
Ennyit a baromságaidról!
Quviluvilie vagy mivan?
Piacon vetted?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!