Help! Google értékelések?
Figyelt kérdés
Nem tudok véleményt írni, vagy csak simán értékelni egy helyet. Próbáltam google térképeken és böngészőből is. Ezt írja ki: jelentkezzen be a google fiókba. De be vagyok jelentkezve!!!2021. jún. 19. 17:38
1/5 anonim válasza:
Próbáld úgy, hogy a Google Térkép-nél [link] jelentkezel be.
2/5 A kérdező kommentje:
Kedves #1 értékelem az igyekezetet, de leírtam a kérdésben, hogy próbáltam a google maps-ről is. Ennek ellenére köszönöm a választ, de olvasd már el a kérdést.
2021. jún. 19. 19:19
3/5 anonim válasza:
Elvileg én is be vagyok jelentkezve, Google térképnél mégis újra bejelentkeztetett a gugli-fiókomba. Beléptem megint és működik.
4/5 Argloss válasza:
Próbáld meg kikapcsolt bővítményekkel, vagy privát böngészési módban.
5/5 anonim válasza:
Feltételezem Chromebol próbálod, annak van egy ilyen betegsége, próbáld más NEM BLINK motorral (Firefox vagy annak forkjai) ott belépsz itt: [link]
Beírod a keresőbe hogy google térkép vagy google maps és kész be vagy lépve.
Vagy a felső jobb sarokban a 9 pont menübe megkeresed a Térkép menüt és rákattintasz. kész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!