Fifa 21 , Origin elfelejtettem a emailem meg a jelszavam , és nem tudok új jelszót se igényelni , mivel értelemszerűen nemtudom az emailem se mi tévő legyek?
Figyelt kérdés
Nagyon sok időt pénzt beleöltem abba a játékba , és roppant bosszantó hogy csak így elveszik a hülyeségem miatt .2021. jún. 18. 11:14
1/3 anonim válasza:
Ha nem volt másodlagos email cím vagy telefonszám megadva akkor cumi. Az email cím elfelejtése pedig az online térben olyan, mintha a nevedet plusz címedet felejtenéd el.
2/3 anonim válasza:
Az még bosszantóbb lenne, ha bármilyen azonosító/hitelesítő adat nélkül te hozzáférhetnél egy fiókhoz, és ugyanilyen könnyű lenne bárki másét is ellopni, kisajátítani. Nem egy biztonsági megoldás van amivel egy fiók visszaszerezhető, a szolgáltatók megadják a lehetőségét. Viszont ha te nem éltél egyik lehetőséggel sem, akkor ők sem tudnak már segíteni. Meg itt mi sem, mert nincs rá varázslat meg titkos trükk. Vagy megjegyezted, vagy felírtad, vagy eltároltad egy jelszószéfben, de legalább a böngészőben a belépési adatokat, vagy nem (és sajnos így jártál), ez rajtad múlik csak.
3/3 A kérdező kommentje:
Akkor ez most magyarán azt jelenti buktam az accom
Nyílván az én hülyeségem , mert fittyet hányva beírtam valamit gyorsan és nem számoltam a következménnyel hogy mi van ha meghal a gépem és újra kell húzni .
Ihatok rá egy pohár vizet
2021. jún. 18. 14:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!