Miért nem találja ezt a két file-t a gép?
Figyelt kérdés
Nem rég frissített a gép és mikor újra bekapcsoltam ki húztam a net kábelt és ugye még nem végzett a frissitéssel. (Igen, rájötzem, hogy hülyeséget csináltam, már akkor) Szóval ezután újra telepítettem a gépet és vissza akartam tölteni rá az eddigi alkalmazásokat. Az Origin letöltés után nem indult el, helyette két üzenetet kaptam hogy két filé hiányzik (MSVCP140.dll és VCRUNTIME140.dll) videó alapján próbáltam rá tenni ezt a két dolgot a gépre, de akkor vettem észre, hogy amúgy rajta van. Azóta már néhányszor újra telepítettem a gépet hátha megoldódik de természetesen nem így lett. Valaki aki jobban ért ehhez mint én: Mit tudok csinálni, hogy el induljon az Origin?2020. máj. 26. 12:18
1/2 anonim válasza:
2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon, nagyon szépen köszönöm! Sikerült megoldani a problémát.
2020. máj. 26. 13:22
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!