Minecraft Tlauncher. Csak egy gyors random profil lett készítve nem lett regisztrálva ami 2 betűből állt, eddig elfogadta de már nem enged vele belépni. Minimum 3 karakteres kell már neki! Hogyan állítható vissza a régi profilom?
Pálya betölt, de csak új profillal így mindent előröl kell kezdeni!
Válaszokat előre is köszönöm!
Hogy mit kell elölről kezdeni??
Esetleg a kutyák, macskák, papagájok szelidítését, mert azok a játékos nevéhez vannak kötve
kapcsold ki a doLimitedCrafting gamerule-t és tudsz mindent
((vagy /recipe unlock all vagy hogyan van az a parancs rá, TAB-ot nyomva kiadja az adatokat, ott az összeset kell unlockolni))
1.) Le kell töltened az NBT Explorer-t
2.) Készíts biztonsági másolatot a pályáról!
3.) Az NBT Explorer-ben nyisd meg a következő mappát: Világod neve/level.dat/Data
4.) Töröld ki a "Player" mappát
5.) Navigálj át a "playerdata" mappába ("level.dat"-tal egy szinten van)
6.) Válaszd ki a jelenlegi UUID-dnak megfelelő mappát. Ezt leellenőrizheted az alábbi weboldalakon:
Ha megvetted*: [link]
Ha nem: [link]
*Tudom, hogy te nem vetted meg, kedves kérdező, ezt az utókornak írtam.
7.) A mappádon belül törölj ki mindent, kivéve a "UUID: [] integers" fájlt.
8.) Nyisd meg az új UUID-d mappáját
9.) Másold ki, és illeszd be az összes azon belül található fájlt/mappát az új UUID-d mappájába, kivéve a "UUID: [] integers" fájlt.
10.) Ments egyet a programon belül
11.) Próbáld ki, működik-e?
Ha nem jó, tölsd vissza a biztonsági másolatot, azzal újra próbálhatod.
Ha többszöri próbálkozás után sem sikerül, kérlek szólj, lehet, hogy én írtam el valamit.
Sok szerencsét!
A 4. válaszoló
Bocsánat, az NBT Explorer linkjének vége lemaradt:
A jó link: [link]
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!