Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » XBOX vagy Playstation?

SzalámisBukta kérdése:

XBOX vagy Playstation?

Figyelt kérdés

Segitséget szeretnék kérni vásárlás előtt.

Legfontosabb tényező a GRAFIKA(i) minőség.

Ilyen 100-120K a keretem,használtan is jo.

Az a baj ,hogy nagyon nem vagyok jártas a konzolok világában igyhát

nem tudom ,hogy még milyen kérdést tehetnék fel.

#Xbox #kiló #PS #xboxvsps
2021. jún. 12. 20:17
A kérdező szavazást indított:
XBOX
Ps
6 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát, tekintve hogy xsx\ps5 185 ezer, az olcsóbb ps5 150 ezer, az olcsóbb xbox meg 115 nem igazán számít hogy melyik kapott jobb hardvert, nem? Előző generációsat semmiképp se vegyél egyikből se ha van ennyi pénzed rá, kapsz belőle új xss-t, ami meg hardveresen jobb mint a ps4pro\xox, és nem utolsó sorban van hozzá garancia, és jön minden játék ami a nagyobb xboxra is.
2021. jún. 12. 20:23
 2/6 A kérdező kommentje:
Szóval az Xbox x vagy xbox s-el járok jol?? Ilyen árkategoriában.
2021. jún. 12. 21:15
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem tudom mire hivatkozol xbox x alapján, xbox one x, meg xbox series x, az utóbbi 185 ezer, és egy múlt év végén jelent meg, az előbbi meg 2017 körül, és teljesen összei vissza van beárazva. Újan annyiért láttam korábban mint a series s t, és objektíven rosszabb.

Ebben az árkategóriában series s t kapsz újan, vagy használt xbox one x et, ami borzalmas vétel series s hez képest, mert lassabb, és értelemszerűen nem fognak rá néhány év múlva játékot kihozni.

Új ps t meg nem kapsz ennyiért, 150, vagy 185, régit meg nincs értelme venni, hacsak nem jutsz hozzá nagyon olcsón.

2021. jún. 12. 22:30
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha a grafikai minőség a legfontosabb, akkor XBox One X, vagy a PS4 Pro, azok ugyanis az előző generáció 4k-s konzoljai, és ebbe a keretbe beleférnek.

A keretbe ezen kívül az XBox Series S fér bele, de az alapvetően FullHD-s élményre lett kitalálva, szóval ha a pixelszámok érdekelnek a leginkább, akkor neked nem ez a megfelelő választás (megy 4k-s kijelzőn, fel is skáláz valamennyire, de nem az igazi). A többi (Series X és PS5) meg nem ez az árfekvés, arról nem beszélve, hogy elég nehéz hozzájutni még mindig.

2021. jún. 14. 17:18
 5/6 Betmenvées válasza:
Ha 110k a keret rá, akkor Xbox series s, mivel a playstation-ből nincs konkurencia, mert a PS4 pro-nál egyértelműen jobb ez az Xbox.
2021. jún. 21. 14:53
 6/6 anonim ***** válasza:
#4 minden szempontból jobb a series s mint bármelyik előző generációs konzol, az meg hogy az előzők "4k képesek" nevetséges, az újak is döglődnek 4k alatt. ps5 öt tényleg vadászni kell, de mindkét új xbox elérhető azonnal.
2021. jún. 21. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!