XBOX vagy Playstation?
Segitséget szeretnék kérni vásárlás előtt.
Legfontosabb tényező a GRAFIKA(i) minőség.
Ilyen 100-120K a keretem,használtan is jo.
Az a baj ,hogy nagyon nem vagyok jártas a konzolok világában igyhát
nem tudom ,hogy még milyen kérdést tehetnék fel.
Nem tudom mire hivatkozol xbox x alapján, xbox one x, meg xbox series x, az utóbbi 185 ezer, és egy múlt év végén jelent meg, az előbbi meg 2017 körül, és teljesen összei vissza van beárazva. Újan annyiért láttam korábban mint a series s t, és objektíven rosszabb.
Ebben az árkategóriában series s t kapsz újan, vagy használt xbox one x et, ami borzalmas vétel series s hez képest, mert lassabb, és értelemszerűen nem fognak rá néhány év múlva játékot kihozni.
Új ps t meg nem kapsz ennyiért, 150, vagy 185, régit meg nincs értelme venni, hacsak nem jutsz hozzá nagyon olcsón.
Ha a grafikai minőség a legfontosabb, akkor XBox One X, vagy a PS4 Pro, azok ugyanis az előző generáció 4k-s konzoljai, és ebbe a keretbe beleférnek.
A keretbe ezen kívül az XBox Series S fér bele, de az alapvetően FullHD-s élményre lett kitalálva, szóval ha a pixelszámok érdekelnek a leginkább, akkor neked nem ez a megfelelő választás (megy 4k-s kijelzőn, fel is skáláz valamennyire, de nem az igazi). A többi (Series X és PS5) meg nem ez az árfekvés, arról nem beszélve, hogy elég nehéz hozzájutni még mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!