Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy látjátok, megéri most...

Hogy látjátok, megéri most előző generációs konzolt venni olcsóbban, vagy már nem lesz rá soha játék, és elavult, nem éri meg?

Figyelt kérdés
Nem értek hozzà, első konzol vásárlásom lenne, a PS 5 és PS 4 Pro közül tudnák választani. A pénz nem probléma, itt az egyetlen akadály, hogy a PS 4 jelentősen olcsóbb és így a lemaradásomat a konzolos játékok terén tudnám pótolni a maradék pénzzel.

2021. máj. 26. 16:25
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Itt több, mint 3200 játékot sorolnak fel, ami már elkészült PS4-re. Ha a mai naptól kezdve egyetlen játékot sem adnának ki (kizárt), akkor is ellehetsz egy darabig... :-)

2021. máj. 26. 16:49
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mivel jelenleg a gyártók még előre nem látható ideig képtelenek kiszolgálni normálisan a nextgen konzolokra való piaci keresletet, így valamivel kitolódik a játékok kiadása az előző generációra. Hiszen csak magukkal basznának ki, ha csak nextgenre adnának ki játékot, ami meg sem lehet normálisan vásárolni.
2021. máj. 26. 16:50
 3/7 anonim ***** válasza:

Miután én tavaly előrendeltem a PS5-öt és még fél évvel a megjelenés után is várom hogy leszállítsák, eléggé leegyszerűsödött a helyzeted, mert PS5-öt nem fogsz tudni szerezni, majd csak (jó esetben) hónapok múlva. Hacsak nem óhajtod 300e Ft + ÁFA-ért beszerezni.

Nyugodtan vedd meg a PS4 Pro-t, grafikailag egyelőre nincsen túl sok játék ami ki tudja használni a PS5-ben dolgozó erősebb vasat, és még évekig ki fog rá jönni minden játék. Úgy meg pláne, hogy a PS5-öt nem lehet sehol a világon megvenni, és még az előrendeléseket se sikerült kiszolgálni.

2021. máj. 26. 16:53
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, akkor ez elég egyhangúan eldőlt. Nem a beszerzéstől féltem, valóban áron felül, de tudtam volna szerezni új generációs konzolt, viszont ha ezek szerint nem éri meg. Főleg attól féltem, hogy nem fogok tudni az új megjelenő játékokkal, mert hát a következő generációváltás ki tudja mikor lesz, addig elég valószínű, hogy a next gent fogják tolni.
2021. máj. 26. 17:01
 5/7 anonim ***** válasza:
Lehet hogy elavul az 5. generáció, mielőtt elterjedne? :D
2021. máj. 26. 17:23
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Simán megéri még a PS4. Persze egyre kevesebb játék jelenik meg rá, de olcsóbb, kiforrottabb, és lehet kapni.
2021. máj. 26. 19:11
 7/7 anonim ***** válasza:

jelenleg 1-2 címtől eltekintve minden megjelenik ps4-re is

persze jó lenne 0day ratchetezni, de egyre kevesebb esélyt látok rá.

2021. máj. 28. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!