Xbox 360 ra még sok játék fog megjelenni? Ugyhallotam még 2 évig jönnek rá játékok de a komolyab fps, mászkálos, autos játékokis megjelenek mint az uj generációs xbox on vagy ps4 en?
Ha még valóban 2 évig fejlesztenek xbox 360 ra játékokat akkor rá ér 2 év mulva lecserélni az uj xbox ra vagy ps4 rHa ha?
Most jellenleg 100 e felett van az áruk az uj konzoloknak de 2 év mulva ha akkor tervezem megveni valamelyik konzolt akkor lemegy 100 e ft alá ?
Melyiket válaszam majd?
Az igaz hogy a ps4 csak vezetékes internetel mükődnek , csak mert a t-mobil nál csak ugy lehet megvenni részletre.
Ha uj xbox választom lehet majd fleseltetni mint a 360 ast vagy aa ps4 csipeltetni?
Részletfizetésel meglehet venni Budapesten valahol venni az uj konzolokat?
Ha valahol meglehet venni részletre azt hogy tudom mien iratokra van szükség , sajnos rendes munkahejem nincs csak családi vállalkozásban dolgozom ahol a szülők a tulajok , de igy is kiadják valahol , mongyuk media mart vagy electronics , best bite?
Az M$ 2016 végéig árulni fogja és garantálja is a supportot. Játékok is egészen biztosan lesznek még. Még mindig sok xbox360 és ps3 van a piacon így a játékfejlesztők is fognak kiadni ilyen játékokat.
Hirtelen ezt az oldalt találtam: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!