Hogyan telepítsek laptopra Windows 7 mellé XP-t?
a partíció már megvan ahova telepíteni akarom...
de sehogy sem akar összejönni, hiába állítom a bootolást CD-re a biosban :(
az egész netet végigtúrtam hogy hogyan kéne de sehogy sem sikerül...
valaki tudna segíteni?
vagy felrakod a Microsoft Virtual PC-t
ezzel lehet külön oprendszertől független partíciót létrehozni, ahova lehet rakni másikat
Elöször csinálsz KÉT rendszerparticiót, majd EÖSZÖR az Xp-t és UTÁNA a Win7-et telepíted.
Ha több rendszert szeretnék egy gépen használni, először mindig a régebbit telepítsük először, és úgy haladjunk a legújabb felé.
köszi
a virtual pc fentvan, de azzal sem boldogultam :(
ott hogyan bootoltassam be az xp-t?
ezért akartam inkább ezzel próbálkozni, mert annyira szerencsétlen vagyok hogy a vurtual pc-s xp sem sikerül:(
hiába tallózom ki neki a .iso fájlt nem tölt be:((
léci segítsetek nagyon fontos
nem megy sehogy sem :(
mérgemben már letöröltem a fenébe a virtual pc-t is...
egyszerűen nem sikerül...reggel óta ezzel sz*rakodok már...
Virtual PC helyett használd a VirtualBox-ot a Suntól. Teljesen ingyenes, és több oprendszer alá is elérhető.
Ha a 7-re akarod telepíteni a az XP-t, akkor az lesz a probléma, hogy hiába külön a partíció, mivel felülírja a Boot Record-ot, ezért automatikusan az XP indul el.
Erre megoldás lehet, ha felrakod az EasyBCD-t. Azzal könnyen visszaállítható a Win7 bootmenüje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!