Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan telepítsek Windows...

Hogyan telepítsek Windows 7-et egy új laptopra?

Figyelt kérdés

Elméletileg nem lett rá semmi op rendszer felrakva direkt, h dönthessek, h mit akarok. Letöltöttem egy ISO fájlt: hu_windows_7_ultimate_x64_dvd_x15-65936.iso

Felraktam egy DVD-re és mentem azonnal a laptophoz, h telepítsem. Az egész angolul volt. Beraktam a DVD-t, megakartam nyitni, erre ajánlotta, h mihez lehet társítani. Pár dolog volt csak a listában és köztük nem volt a Daemon tools se alcohol se semmi. Gondoltam, h felrakom a Daemon tools-t, h hátha utána társíthatom. Csakhogy miután letöltöttem a telepítőt ugyan úgy társítani akarta.-.-" Anno az XP Daytona-nál amikor még volt más nagyokos aki segítsen annál csak berakta a DVD-t, beállította a c és d meghajtókat majd mindent feltelepített és utána gépezhettem is. Légyszí írjátok le mit kell csinálni! A bios-ban sem láttam semmi arra utalót, h telepíthetek vagy valami.

2011. jún. 11. 21:32
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha nincs rajta oprendszer, hogy nyitottad meg, hogy tettél rá Daemon toolst?

Mindegy, a hiba ott van, hogy nem felrakni kellett volna a DVDre, hanem a lemezképből (iso) kell megírni a DVD és arról bootolni.

2011. jún. 11. 21:43
 2/5 _Dj._-VinY 00 [cK] válasza:
próbálj meg beszerezni egy olyan Windowsos DVD-t/CD-t ami ugy van megírva hogy ``Boot``-ólja magát ami azt jelenti hogy beteszed a gépbe és magától feltelepiti azt.
2011. jún. 11. 21:43
 3/5 anonim ***** válasza:
ez egy olyan windows, csak az a lényeg, hogy ne adatként írd rá az ISO-t a lemezre. Hanem készíts belőle normál cd-t (képfájl írása, lemezkép írása stb.) Ezt követően már működni fog.
2011. jún. 11. 21:57
 4/5 A kérdező kommentje:
Hogyan kell be boot-olni?
2011. jún. 11. 22:57
 5/5 anonim ***** válasza:
2011. jún. 12. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!