A laptop kiírta, hogy javasolt aksicsere. Az oké, hogy nullára fogyott az élettartama, de miért írja azt is, hogy elveszhetnek az adatok?
Figyelt kérdés
Régi gép, régóta áramról használom, mert az aksi évek óta nagyon gyenge. Muszáj bele új aksi, vagy használhatom áramról továbbra is?2021. máj. 30. 15:30
1/3 P.O.C. válasza:
Használhatod áramról is persze. És teljesen helyt álló amit kiír, hiszen egy véletlen áramszünet esetén az akksi már nem biztos hogy ott van, mint backup áramforrás, így a megnyitott, de nem mentett munkáid elveszhetnek, megsérülhetnek.
2/3 anonim válasza:
Szia!
Azért írja az adatvesztést, mert egy esetleges kényszerleállás (Áramszünet, vagy az akkumulátor végleges meghibásodása) adatvesztést okozhat.
3/3 A kérdező kommentje:
köszi, így már értem az adatvesztést, én arra gondoltam, hogy a meglévő adatok veszhetnek el...akkor lehet hogy érdemesebb kivenni az aksit, és úgy használni árammal, hiszen már úgy is 0 %-ot ír töltés alatt is
2021. máj. 30. 16:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!