Ipad vagy Macbook?!
Paul01, iPad az Apple "tablet", MacBook pedig a "laptop" -ja.
Szóval azt tisztázd le magadba, hogy tablet vagy laptop kell neked.
"korlátozott eszközeire"
EGy iPad sem különösen korlátozozz, de egy Mac-el bármit is csinálhatsz. Nem tudom mi a korlátorott benne. Max az akkuidő korlátozott :D
drótosnál meg az sem.
#10-esnek: Nem vagyok benne biztos, hogy annyi pénz is elég lenne-e egy igazi professzionális Apple ökoszisztémára... :-)
https://www.youtube.com/watch?v=-3ohqR5sito
...és ez már egy másfél évvel ezelőtti video! :-)
De ehhez van már monitor is? Áááá nem hiszem!
Ittvan egy VOLT tipikus Mac-megszállott, vagy csak annak mondta magát és bemutat egy számítógépet még arról is meg akarna győzni, hogy megéri... :-) ...jaa és bemutat egy monitort, aminek csak a tartója 300 000 Ft???
Lehet elmenne az kb. 3M simán a túlárazott Apple cuccra... :-)
Már csak ha azt nézzük, hogy 300 ezer is lehet csak a monitor álvány.
DE ott a 999 $ -s ék, hogy ne guruljon le az Apple 20 milliós gépe az asztaltól. :-D
Korlátozott, pl. megjelenésben.
Nem igen lehet egyedileg testre szabni a külsőt.
pl. próbáld meg lentre helyezni a panelt, és teljesen kikapcsolni a Dock -ot. :-D
Egyedi iconok, és témákat már meg se említem. :-D
(és alkalmazásaiban se tűri meg az egyediséget, ha csak az ikonok nem egyeznek stílusban, simán elutasítják az alkalmazás publikálását)
De ezen felül egy csomó dolog van, sokkal egy webező user nem is szembesül, de azért megtudja nehezíteni az életét olyannak aki többre használná.
"Nem igen lehet egyedileg testre szabni a külsőt"
hát neked meg céllövöldés bódé kell, vagy laptop?
rommá konfigolod a gépet, aztán meg jössz ide a gyakorira sírni, hogy lassú :D
A dockot el lehet tüntetni... de minek? Windowson is a tálcán van minden program amit használok és egy moztulattal tudom indítani. Azt sem tüntetem el.
Ez egy elég ostova érv volt tőlet. Ezért mondtam már délután, hogy normálisan tessék megmagyarázni hogy miért nem jó a Mac.
IMR magyarázott valamit de őt a stílusa miatt már el sem olvasom.
Igaza van az előttem szólónak: akármit veszel azzal ne tervezz túl hosszú távra. Ezeket a gépeket már nem arra gyártják. Meg egyébként is mit csinálsz majd egy 10 éves laptoppal amin már a háttérkép is szaggat? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!