Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Xbox Series S-hez lehet venni...

Xbox Series S-hez lehet venni töltőkábelt?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

az lenne a kérdésem hogy honnan vagy hogyan lehet xbox series s-hez töltőkábelt venni? Elemem van hozzá de ha afkolni akarok a játékban akkor az elemes megoldás ehhez nem jó

#Xbox Series S #Xbox Series S konzol #Xbox Series S segítség
2021. máj. 23. 10:17
 1/4 P.O.C. ***** válasza:
89%
Mióta van a konzolba elem? Az nem a kontrollerbe szokott lenni?
2021. máj. 23. 13:55
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha jól értem, azt akarod megakadályozni, hogy a kontroller automatikusan kikapcsoljon egy idő után. Ahhoz nem kell töltő, elég egy normál USB-C csatlakozós kábel (nem kell, hogy eredeti Microsoft legyen). Állítólag az is működik, ha egy vezetékes billentyűzetet csatlakoztatsz (sima USB-s PC billentyűzet is megteszi) az Xboxhoz, akkor nem kapcsol ki a kontroller elemes módban sem. Ez utóbbit én még nem próbáltam.
2021. máj. 23. 20:03
 3/4 A kérdező kommentje:

Üdv első kommentelő

A kontrollere gondoltam csak nem írtam oda (lefelejtettem😅)

2021. máj. 24. 15:07
 4/4 A kérdező kommentje:

Üdv második kommentelő

Igen erre gondoltam csak nem tudtam hogyan írjam le hogy érthető legyen. Tudsz mondani olyan helyet ahol esetleg tudok ilyen kábelt venni (amit írtál az az USB-C)? (Pl tesco vagy valamilyen telefonbolt)

2021. máj. 24. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!