Xbox series s mikor lesz olcsobb?
Nem akarok csomagot venni..
Igy 120e ft ért láttam.
Kb mikor lesz ez olcsóbb?
Mikorkezd lejebb menni?
Fél év?
Kb akkor szeretnék váltani xbox one s ről
Vélemény?
most is piszok olcsó
113 ba kapsz egy konzolt ami stabilan futtatja a játékokat
nekem ilyen konzolom van és kiválló
és ennyi pénzért meg főleg
pc t nem kapsz ennyiért ami igy viszi a játékokat
külső ssd
series elötti gameket rátudod rakni
újabbak meg csak az ms sajátjára
113 ezer ezért a konzolért nem pénz
Az előző konzolok árából kiindulva leég sokáig fix marad ez az ár. Viszont körbenézhetsz a használtpiacon. Egy hetet használt/ Egy hónapot használt Series S-eket garanciával már lehet kapni 95-100 ezer forintért. Ebben benne van a Kontroller is ugye. :)
A tárhely sem olyan kicsi azért. 364GB. A nagy játékok közül néhány: Forza Horizon 4 70GB, The Witcher 3 30GB; COD Warzone 80GB; Red Dead Redemption2 100GB, DOOM 65GB.. Ez így el is fér egymás mellett, ez összesen 345GB. 5 darab AAA játék, emellé még elfér egy két kissebb is. Nem csak ilyen hatalmas méretű játékok vannak, Sok játék a régebbiek közül nem foglal többet mind 30GB, az újjak közül is van olyan ami max 10-GB-vel el van ilyen az Ori is. Nekem volt itthon egy 240GB-s külső SSD-m, rádugtam az USB-re és mindjárt 600GB lett az összkapacitás. Jelneleg 21 játékom van felrakva. Nem olyan kevés az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!